Vælg en side

Vi fik en snak med cheftræner Rasmus Good, før B.93 Q’s hjemmekamp søndag.

Rasmus Good fortæller her om forberedelserne.

Rasmus Good om ASA Fodbold kampen

Efter en lang tur og et ærgerligt smalt nederlag til AaB ude Kr. Himmelfartsdag venter nu allerede tre dage senere en vigtig kamp mere hjemme mod ASA Fodbold. Hvordan har I restitueret og forberedt jer?

– Vi har hvilet fredag og haft en let træning i dag lørdag. Frederikke Troldborg regner vi med er klar igen efter noget irritation med foden efter AGF kampen. Freja Lähteenmäki håber vi også på at have klar til kamptruppen efter en længere skadespause.

– AaB og ASA minder meget om hinanden, men hvor AaB lige har et niveau eller to mere, hvilket jo er meget naturligt. Så vi har forberedt os meget på samme måde og kampbilledet kan blive det samme, med forbehold for at ASA kan have ændret på deres tilgang efter vores sidste møde.

– Det gode ved at have en næste kamp så hurtigt efter, er at du bliver nødt til at flytte dit fokus meget hurtigt. Der er mange virkelig gode ting at tage med fra AaB kampen.

– Marginalerne var imod os der, men det kunne lige så godt have blevet en sejr til os, så vi er meget opsatte og meget klar på at komme ud med fuld fart og vise os frem igen.

Hvilke positive takter tager I med fra AaB kampen og hvilke facetter af spillet skal forbedres?

– Vi tager med at vi var gode til at etablere holdet i gode positioner til at stoppe kontra imod, men også den intensitet vi spillede med. Vi løb ikke lige så meget som vi plejer, hvilket er dejligt. Det betyder at vi var bedre i vores positioner. Vi havde mere overskud på bolden.

– I vores tidlige opbygning og helt frem til den sidste tredjedel var vi rigtig gode. Så at åbne et meget kompakt, meget smalt, hold som er dygtige til at forsvare feltet og mellemrummet, skal vi blive dygtigere til og så skal vi stadig forbedre os i vores spilvendinger, hvordan vi laver dem, selvom det også var et af de helt store plusser og have modet til at positionere os meget højt, når nu modstanderne står meget lavt.

Det blev til et 2-0 nederlag ude til ASA Fodbold 17. april. Hvad er jeres forhåbninger og forventninger til revanche opgøret hjemme?

– At vi spillemæssigt kan spille en god kamp, som vi jo egentlig gjorde da vi var i Århus sidste gang, men hvor vi ikke fik scoret, på trods af at vi havde mere end rigeligt med muligheder for at gøre det.

– Forhåbningen om at vinde siger sig selv. Det er jo en fodboldkamp.

– Vi er vokset og blevet mere modne siden den kamp. Børnefejl har vi færre og færre af og den udvikling skal gerne fortsætte.

– Forhåbentlig kan vi spille en rigtig god og underholdenede kamp, som folk kan lide at se, samtidig med at vi hiver en sejr hjem. Men vi må på ingen måde undervurdere ASA. En eller to fejl, så er de der og kan gøre meget ondt.

Kampen spilles søndag 16. maj kl. 14.00 på på kunstgræsbanen på Svanemølleanlægget, og der er stadig ikke adgang for tilskuere.

Topfoto af anfører Nicoline Lieber Heilstrup og portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.