Vælg en side

B.93 tager lørdag turen til Aarhus, hvor ASA Aarhus venter, i en kamp hvor damerne ser frem til at få rettet op på forrige uges nederlag.

Rasmus Good om Sundby kampen

Et fortjent nederlag kaldte du 1-3 kampen hjemme mod Sundby. For første gang i sæsonen. Og at de næste uger op til de kommende kampe ville blive vigtige i forhold til den læringfra kampen, som I kan bringe videre ind i sæsonen. Uddyb gerne hvordan I har arbejdet med spillerne på træningsbanen siden og hvordan I har fået analyseret videre på Sundby kampen?

– Det har primært været mentalt i forhold til den type kampe. Dem har vi ikke mange af. Det er altid mere en mental kamp end det er en fodboldkamp, derfor er de mere specielle.

– Kvaliteten på de to hold har sjældent nogen betydning i netop de kampe. Så det har handlet om at have nogle forskellige scenarier at gå ud fra, hvordan vi gerne vil reagere i forskellige situationer.

– Selve kampen, når vi har set den igen var egentlig ikke så ulige, som den føltes derude, men vi er også meget selvkritiske helt naturligt, da det bare er en del af det at være her, at forvente man har overtaget og overhånden.

– De var stadig bedre end os til at håndtere kampen set over 90 min og fortjente stadig at vinde og målene ændrer altid kampene.

– De havde ændret udtryk i forhold til de andre kampe vi havde spillet imod dem. De gik højt på os, men beholdt deres meget direkte og duelprægede spillestil, hvilket var en interessant ændring, som vi skulle have håndteret bedre, fordi det gjorde dem meget sårbare i bagrummet tidligt, men vi var ikke skarpe nok til at udnytte det i kampen.

Nu venter så ASA Fodbold. En kamp som I – måske meget belejligt ovenpå Sundby kampen – har haft 14 dage til at forberede jer på. Det omvendte opgør 28. august på Østerbro Stadion endte med et hårdt 0-1 nederlag på et mål scoret i slutsekunder, hvor I dominerede hele kampen. Der må være gjort klar til revanche både fra Sundby kampen og det første opgør mod ASA Fodbold?

– Når vi har tabt en kamp vil vi ikke have pause. Vi vil gerne spille igen tre dage efter hvis vi kan, for at få vasket pletten væk igen og komme ovenpå.

– Imod ASA, hvis kampbilledet bliver det samme, skal vi egentlig bare være skarpe foran mål og så har vi lært meget af det mål vi fik imod i slutsekunderne. Det har vi ikke tilladt siden i lignende kampe.

Hvad skal der især ændres på før I kan se tre dejlige point på kontoen igen? Mål er det lette svar, og det har vi været inde på før. Men er der andre elementer, som I især skal arbejde med og forbedre inden opgøret mod ASA Fodbold?

– Nej, det rigtige svar er mål. Bare mål.

Kampen spilles på Robotize Park lørdag 30. oktober kl. 13.00.

Topfoto af Emilie Langhorn fra kampen mod Odense: Christian Midtgaard.