Vælg en side

B.93 spiller søndag ude mod AB på Gladsaxe Stadion. Assistenttræner Lasse Frølund har igen optakten klar.

I denne uge har assistenttræneren ordet og fortæller om aftensejren over HIK, den kommende modstander og om de gode præstationer holdet formår at styre kampene med

Lasse Frølund om AB kampen

En vigtig 1-0 sejr fredag aften mod HIK og nu tre sejre i streg senest. Hvordan har I analyseret sejren og præstationen mod HIK?

– Vi spiller en fantastisk første halvleg i et meget højt tempo, og kunne sagtens være foran med mere end én ved pausen.

– I anden halvleg bliver vi i perioder presset mere af HIK, som udfordrer os lidt, men alt i alt en rigtig fin præstation og en fortjent sejr.

– Den dybdegående analyse er desværre lidt svær at lave, da vi desværre ikke har nogen optagelse af kampen.

Hvordan bygger I videre på momentum og den gode stime af sejre?

– Sejrene kan vi desværre ikke kontrollere helt selv, men vi kan i ret høj grad styre, hvor gode præstationer vi leverer. Vi har rigtig god momentum i præstationerne, og det synes vi faktisk vi har haft i en længere periode.

– Vi er meget glade for at det nu også kaster nogle point af sig.

– Vi har kun lukket ét mål ind i de seneste tre kampe, og så bliver det naturligvis nemmere at vinde kampene.

– Så vi er meget tilfredse med den udvikling vi ser i kampene for tiden og det vil forhåbentlig give flere sejre i de kommende kampe.

AB venter søndag i et klassisk københavneropgør. Begge mandskaber er med 16 mål de mest scorende hold i rækken, så forhåbentlig kan tilskuerne se frem til en underholdende kamp. Hvordan har I analyseret på AB før kampen og hvad kender I til deres styrker?

– AB er meget afklarede i hvordan de vil spille deres fodboldkampe, men det varierer fra kamp til kamp, så det kan være svært at forudse hvordan de griber den kommende kamp an.

– Det er et ungt og spændende hold, som har en meget stærk offensiv, med dygtige profiler, så vi har enormt stor respekt for hvad det er vi skal møde.

– Derudover er der altid fed stemning fra lægterne til de her opgør, så vi glæder os bare til give vores fans en god oplevelse – for dem vil vi meget gerne betale tilbage, for den enorme indsats de leverer for os hver eneste weekend.

Der er kick-off kl. 13.00 i Gladsaxe søndag eftermiddag, og du kan støtte holdet live på stadion ved at købe billet her.

Topfoto af Lauge Persson, en salig Oliver Carrara og Souheib Dhaflaoui fra sejren over Middelfart: Christian Midtgaard.