Vælg en side

B.93 spiller på lørdag på det hyggelige Riisvangen Stadion mod Aarhus Fremad. Vi har bedt assistenttræner Lasse Frølund sætte ord på arbejdet frem mod kampen.

Lasse Frølund om Aarhus Fremad kampen

En lidt svær start på sæsonen med et smalt nederlag til Brabrand, der virkede til at stå solidt uden at vi rigtig kunne nedbryde dem. Det blev lidt for meget en kamp på Brabrands præmisser, som Thomas også var inde på i B.93 TV post-match interviewet efter kampen. Hvordan har I evalueret indsatsen i dagene efter?

– Brabrand var enormt dygtige til at få kampen over på deres præmisser. Det var flot sat op af dem.

– I vores analyse kan vi se, at der er mange gange, hvor vi mangler det sidste, for at blive rigtig farlige. Det handler lidt om spillernes mod og beslutninger, men det er jeg sikker på, vil se langt bedre ud i weekenden.

– Vi er naturligvis ikke tilfredse med indsatsen, men vi må også kreditere vores modstander for deres præstation.

Nu venter Aarhus Fremad ude på lørdag. Der må i den grad være ønske om revanche i truppen efter aarhusianerne Grundlovsdag tog hjem fra Østerbro Stadion med en 5-0 sejr, hvor de stort set scorede på alt og ikke meget gik vores vej. Hvordan bruger I det opgør og hvordan har I forberedt jer på kampen?

– Vi bruger ikke tid på at snakke om revanche. Alle omkring det her hold er interesseret i altid at forbedre sig og altid have fokus på den god præstation, og den indstilling skal vi for alt i verden holde fat i.

– Til gengæld føler vi, at der er mange ting, som vi gør godt i den kamp, og det vil vi selvfølgelig tage med til weekenden. Aarhus Fremad er et rigtig godt trænet hold, som, ligesom os selv, har en virkelig god plan for hvordan de skal se ud på banen med og uden bold.

– Så vi ser frem til en virkelig spændende udfordring, som sagtens kan ende med, at det er de løbende ændringer fra sidelinjen, som har afgørende indflydelse på resultatet.

Med kampen på Riisvangen Stadion på lørdag indleder vi en serie med tre kampe på otte dage. Hvordan tænker I dette ind i forberedelserne? Forventer I for eksempel at rotere lidt i start 11’eren i de tre kampe?

– Vi har rigtig god styring med belastning af spillerne. Vi vil altid stille det stærkeste hold, og det er klart, at den fysiske belastning kan have indflydelse på start 11, men det tager vi som det kommer.

– Alle skadesfri spillere er meget klar til at bidrage, så vi stiller et stærkt hold uanset hvad.

Topfoto af Lauge Persson fra Brabrand-kampen: Christian Midtgaard.