Vælg en side

Læs dette interview med klubbens transitionstræner, Lasse Frølund, om den kommende vinteropstart.

Web-redaktionen har talt med Lasse fra træner teamet omkring 1. Herresenior om opstarten.

Kan du fortælle hvordan de første træninger er gået og hvad I har fokuseret på?

– Træningsmæssigt havde vi en enormt god uge, og truppen fortsætter bare med at bygge på deres træningsparathed, så det har været en kæmpe fornøjelse.

– Vi har til at starte med størst fokus på at få bygget form og fysik rigtigt op. Vi fokuserer selvfølgelig også på nye taktiske aspekter, men det vil blive intensiveret senere i opstarten.

Det er selvfølgelig spændende tider med den nye kapitalindsprøjtning, der skal forbedre det sportslige set-up i klubben endnu mere. Men jeg har på fornemmelsen at I allerede er godt på vej og vil fortsætte med snuden i samme spor som hidtil. Samme tro på spillerne, samme offensive tilgang til spillet. Hvordan ser I på det i trænerteamet? Vil vi se forstærkninger i truppen eller på træner team fronten her i optakten til forårssæsonen? Eller hvor tænker I der skal bygges på?

– Vi er i gang med en rigtig god udvikling generelt i klubben og også på førsteholdet, og derfor er det meget vigtigt, at vi fortsætter ud af samme spor og følger den strategi, som vi kan se virker.

– Vi tror rigtig meget på den trup vi har, så vi går ikke ud og “sprænger banken” for at få nye spillere ind.

– Det kan godt være vi vil se et par tilføjelser til truppen, men vi søger som sådan ikke aktivt efter noget.

– Vi bygger videre på fundamentet og arbejder med at gøre det endnu stærkere. Vi har en stor tro på at de unge spillere vi har, bliver endnu bedre jo mere vi arbejder med dem.

Det er et par virkelig skarpe modstandere, der er linet op i træningskampene. Først mødte I Hvidovre IF, men så måtte opgøret mod FC Københavns Superliga mandskab desværre aflyses. Et par svenske modstandere følger nu og en god opbyggelig træningslejr i varmen i Tyrkiet afsluttende med en god dyst mod 2. divisions tophold fra Næstved. Fortæl os hvordan I ser kampene og hvordan de er planlagt for at give det bedst mulige udgangspunkt inden de vigtige forårskampe for at komme i top 6 og komme med i slutspillet?

– Ja, kampen mod FC København desværre aflyst på grund af Covid-19, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over.

– Men generelt har vi et rigtig godt opstartsprogram, hvor vi bliver matchet rigtig godt i træningskampene. Vi startede med en god indsats mod Hvidovre IF, hvor vi havde fine momenter i spillet.

Kan du sige noget endnu om hvilke modstandere I forventer at møde på træningslejren? Bliver der to kampe eller er fokus på træningen og samværet?

– Vi skal spille to træningskampe, men vi ved ikke hvem modstanderne bliver endnu.

Vi ser frem til at følge holdet de kommende uger frem mod sæsonstarten ude mod topholdet Hillerød lørdag 12. marts kl. 14.

Topfoto af: Christian Midtgaard.