Vælg en side

B.93 møder AB (igen) søndag ude.

Vi har set en del til AB det sidste stykke tid, og på søndag 22. maj drager vores bedste seniorhold til Gladsaxe for at møde dem igen.

Vi fik som altid en snak med transitionstræner Lasse Frølund som optakt til kampen.

Lasse Frølund om AB kampen

I spiller en udefra betragtet suveræn og tæt på perfekt 1. halvleg i Næstved i søndags. Fører 1-0 i pausen og kommer foran 2-0 kort inde i 2. halvleg. Hvordan er i tilfredse med den fase af spillet i forhold til at dominere topholdet på deres egen bane?

– Det er vi enormt tilfredse med.

– Vi spiller en rigtig flot første halvleg og spillerne leverer super i forhold til den gameplan vi har lagt for kampen.

Den anden side af sagen er jo så – igen, må vi konstatere – at vi ikke får lukket kampen, men i stedet får Næstved dygtigt kæmpet sig tilbage og med lidt for lette midler scoret til især 2-2 via et frispark ind i feltet. Vi ender med at tage til Østerbro uden point, og jeg ved der ikke er nogen, der er mindre skuffede end jer selv. Det er nogle dyre lærepenge, men forhåbentlig frem mod næste sæson også gode kampe at trække erfaring fra. Hvordan arbejder med den mentale side af spillet ift. at holde fast og få sejrene hevet hjem?

– Næstved er bare et rigtig godt hold og de har nogle virkelig dygtige individualister, som er svære at dæmme op for. ‘

– Vi er fuldt bevidste om at vi kæmper med at fastholde vores udtryk igennem alle kampenes 90 minutter. Vi skal være bedre til mentalt at håndtere at vores modstandere ændrer på deres udtryk, og det arbejder vi meget med.

– Der er ingen tvivl om at vi synes at vi skulle have flere point i foråret, og det kan man godt blive ramt af mentalt, men vi må også bare konstatere, at spillerne formår at rejse sig og levere godt, hver gang vi spiller en ny kamp.

– Det skal de have kæmpestor ros for, men vi skal blive bedre til at levere samme udtryk hele kampen igennem. Det får vi en masse mental erfaring i lige nu, som forhåbentlig gavner os næste sæson.

Næste opgør er endnu et skarpt og klassisk københavneropgør på søndag i Gladsaxe mod AB. Hvordan ser I frem til kampen og hvordan har I forberedt jer på AB’s styrker og hvordan I selv vil gå til opgøret?

– Vi har jo allerede mødt AB to gange her i foråret, så vi kender dem efterhånden ret godt.

– Det samme gør sig selvfølgelig gældende for dem, så det bliver helt sikkert en kamp, hvor vi fra sidelinjen og spillerne på banen skal være skarpe i at se, hvad der er brug for i spillet, for at kunne kontrollere kampen.

Er Emmanuel Ogude ved at være klar fra sin skade og i spil til bænken? Eller er der stadig et stykke vej endnu? Og hvordan er udsigterne for Andreas Heimer og andre på skadeslisten?

– Heimer og Emmy arbejder virkelig godt i forhold til at komme deres skader kvit, lige som de andre skadede spillere også gør.

– Vi vil ikke risikere at de kommer for tidligt i spil til kamp, så der må I væbne jer med tålmodighed.

Topfoto og portrætfoto af Christian Midtgaard.