Vælg en side

Et møde med Hillerød igen.

B.93 tager turen til Hillerød lørdag for at møde et hold som kraftigt bejler til en af oprykningspladserne – som vi jo også har gjort – og stadig gør. Redaktionen tog den sædvanlige snak med Lasse Frølund om den aktuelle situation for vores 2. divisionshold.

Transitionstræner Lasse Frølund om Hillerød kampen

Sikke en kamp og stemning hjemme mod AB i fredags. Desværre med en helt ustyrlig uheldig afslutning. Hvordan var stemningen i omklædningsrummet bagefter

– Stemningen var klart præget af bitterhed og ærgrelse.

– Vi skal selvfølgelig vinde den kamp, men vi giver AB muligheden for at få et point med, når vi ikke udnytter de chancer vi har i løbet af kampen.

Det er jo en tendens, som vi har talt om tidligere. Udtrykket og spillet er rigtig godt, men så mangler lige den sidste skarphed i den afsluttende fase. Kampen mod AB var dog helt særlig uheldig. Hvordan har I arbejdet med spillerne efter kampen og fokuseret på at holde hele vejen hjem? Nu har det været stolpe ud nok i foråret, føles det som om, og I må have opbygget god kredit i banken med noget held og stolpe ind, der snart tilsmiler holdet igen …

– Spillerne er heldigvis gode til at være fokuserede, og det synes jeg også vi ser i kampen i fredags.

– AB lægger et tryk på os de sidste 20 minutter af kampen, men de skaber næsten ingen chancer, så det var en flot og fokuseret defensiv indsats.

– Vi skal kunne tåle at lukke et mål ind i sådan en fodboldkamp og stadig vinde den. Vi vil meget gerne have noget held i de kommende kampe, men vi fokuserer på at præstere godt og give os optimale muligheder for at vinde kampene.

Hillerød er næste opgave på udebane. En svær opgave mod rækkens nr. 2, men også et hold som ikke helt har kunne holde momentum fra efteråret med et par nederlag til følge. Hvordan har I forberedt jer og fulgt Hillerøds seneste kampe?

– Det bliver en svær, men enormt fed opgave.

– Vi glæder os til kampen og alt hvad en kamp som denne indebærer, for der vil være rigtig meget nerve i den, og det føler vi os helt klar til at præstere i.

– Vi har spillet nogle låste opgør mod Hillerød i løbet af sæsonen, men forhåbentlig kan vi ramme lidt højere kvalitet på bolden denne gang, som kan gøre kampen mere åben.

Der er 8 kampe tilbage. 24 point at spille om. Intet er afgjort. Og en kamp af gangen. En Tour de France etape af gangen. Udover det åbenlyse med at lukke kampene, er der så andre aspekter som I har fokus på inden lørdag og de sidste kampe?

– Skarphed og den gode præstation. Hvis vi fortsætter med de gode præstationer og krydrer det med en smule mere skarphed, så skal resultaterne nok komme.

Topfoto af Christian Midtgaard.