Vælg en side

Vi opfordrer alle til at støtte vores to elitehold.

 

B.93 to 1. seniorhold har meget interessante og vigtige kampe foran sig i denne weekend. Lørdag spiller herreholdet kl. 15.00 på Østerbro Stadion mod Slagelse. Søndag møder kvindeholdet HB Køge på Svanemølleanlæget kl. 13.00. Ydermere har begge hold haft udtagne spillere til U-landsholdet.

Vi bad 2. divisionsholdets cheftræner Danny Jung og kvindernes sportschef Lars Møller om at sætte ord på landsholdsudtagelserne og weekendens kampe.

Danny Jung

– Magnus Krogh Hansen er blevet udtaget til U19 landsholdets kampe i Irland fredag og mandag.

– Det er ellers kun klubber på meget højere niveau som har spillere udtaget, så det er et stort skulderklap til Magnus, holdkammeraterne og talentsektoren for et stort stykke kvalitetsarbejde.

– Det bevirker at vi må undvære Magnus i weekendens kamp mod Slagelse, men så må andre tage over.

– Vi har nu mødt alle hold og turneringen vender. Vi har kun mødt et hold som var bedre end os, så på den baggrund er pointhøsten skuffende.

– I den omvendte kamp mod Slagelse spillede vi med 10 mand i hele anden halvleg, men alligevel burde vi have vundet i stedet for at spille 0-0.

– Det er generelt det billede vi har set i efteråret. Alt for mange kampe er endt uafgjort, hvor vi burde have vundet. Det laver vi om på lørdag, og så kan en positiv stime begynde.

Lars Møller

– Vi har haft en god start på efterårssæsonen og jeg glæder mig over, at vi allerede med fem kampe tilbage selv kan afgøre vores skæbne i forhold til at blive blandt de to hold der skal spille i kvalifikationsligaen til foråret. Vi kan spille frit og presset ligger på de øvrige hold i toppen af rækken – herunder søndagens modstander HB Køge. Når det er sagt, så vil vi naturligvis gå efter at afgøre det allerede i søndagens kamp.

– HB er et fint hold som med sikkerhed vil gøre alt for at tilføre os sæsonens første nederlag. Hvis vi spiller efter bedste evne er jeg dog overbevist om, at vi vinder kampen med vores stærke unge hold, som har vist at truppen er bred og at alle er klar til at tage fat på den opgave de bliver stillet af vores cheftræner Anders Vang.

– Vi spillede i sidste uges kamp mod FB uden vores to U19 landsholdsspillere Selma Svendsen og Sofie Bredgaard, der var med U19 landsholdet i Tyrkiet og spille U19 EM Kvalifikation og derudover startede vi kampen med yderligere fem spillere på bænken, som inden da havde været i startopstillingen. Jeg tør godt love, at vi til denne kamp stiller med den aktuelt stærkeste opstilling, da vi vil gå efter at sikre os oprykningen til kvalifikationsligaen i første “matchbold”.

– Som sportschef har det været en fornøjelse at følge vores unge trup, med en gennemsnitsalder på 19 år, udvikle sig gennem de sidste knap tre måneder og se relationerne blive stærkere og stærkere. Jeg er imponeret over at de har kunnet præstere så godt, samtidig med at der er givet spilletid til hele truppen og at alle har været i startelleveren flere gange i løbet af sæsonen. Jeg er meget tilfreds med det arbejde alle spillerne, cheftræner for keeperne Michael Heintzelmann og cheftræner Anders Vang har leveret hidtil i sæsonen.

– Jeg vil opfordre alle til at komme og bakke op om holdet på søndag den 13. oktober kl. 13.00 på Svanemølleanlægget. Jeg tør godt at love en kamp med intensitet og gode detaljer.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Morten Mejnecke.