Vælg en side

B.93 skal op mod en svær modstander i DBU’s pokalturnering, nemlig stærke HB Køge, onsdag aften kl. 19.30 på Østerbro Stadion. Vi håber at kampen kan samle mange tilskuere og ser frem til at byde jer velkommen. Tænk, hvis du skulle opleve en overraskelse som dengang B.93 slog Esbjerg fB ud tilbage i oktober 2016 på et mål af Emmanuel Ogude efter 88 minutter. Man har lov til at håbe.

Bemærk, at der er gratis adgang for medlemmer af B.93. Du skal blot vise dit medlemskort ved indgangen.

Inden kampen bad vi de to cheftrænere om deres syn på kampen.

Morten Karlsen fortæller

– Vi skal rejse os fra nederlaget i weekenden (HB Køge tabte til Fredericia, webred.), så vi går benhårdt efter sejren.

– Jeg har meget tilovers for B.93, hvor jeg vel spillede i over 20 år, men der bliver ikke givet gaver. Selvom jeg er glad for at være fra B.93.

Danny var lidt længere i spyttet

– Vi glæder os helt vildt til pokalkampen mod HB Køge. Det er altid fedt at spille kampe mod højere rangerende hold.

– Jeg forudser selvfølgelig en svær kamp mod Danmarks pt. 15. bedste hold, som har fået en forrygende start og byder sig alvorligt til en topplacering i 1. division. Vi har derimod fået en lidt blandet opstart med lutter udesejre og desværre lutter hjemmebanenederlag.

– Seneste hjemmekamp mod AB synes jeg dog at der var gode takter, men det lyder altid hult når man taber i sidste ende. Hvis vi – som pt. ligger nr. 37 i Danmark- skal få et godt resultat, kræver det selvsagt en toppræstation, og det går vi selvfølgelig efter.

Danny er – ligesom Morten – indbegrebet af en B.93-dreng, som er opvokset og formet af klubben. De har kendt hinanden i lang tid, spillet sammen og sparret en del sammen i deres nye liv som trænere. Morten er en rigtig god fyr og en dygtig og ambitiøs træner. Han har fået den bedste oplæring som U19 træner i FCN.

Danny har spillet 91 kampe for B.93 og lavet 33 mål. Morten har spillet 145 kampe og lavet to mål for klubben fra Østerbro.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard.

Fotos af Danny Jung og Morten Karlsen som spillere i B.93 trøjen

Danny Jung som B.93 spiller.

Morten Karlsen som B.93 spiller.