Vælg en side

B.93 har revanche til gode hjemme mod Aarhus Fremad.

 

Vi er klar til vores sidste kamp i grundspillet, hvor vi forhåbentlig møder op med en stor tilskuerstøtte til vores unge talenter. Vi har talte med transitionstræner Lasse Frølund om seneste kamp og optakten til kampen på lørdag.

Lasse Frølund om Aarhus Fremad kampen

3-3 i Brabrand var noget af en dukkert til sidst, men igen efter en særdeles godkendt præstation. Det er klart, at der igen er fokus på standardsituationerne, som Brabrand scorer to gange på. Men hvad har analysen af kampen ellers givet jer af indsigter?

– Ikke så meget andet end det du nævner.

– Alt i alt en godkendt indsats i det åbne spil, men en elendig indsats på standardsituationer.

Nu kommer Aarhus Fremad på besøg på Østerbro Stadion. Sidst de gjorde det var Grundlovsdag i 2021, hvor det endte helt vildt 0-5 efter en kamp, hvor intet gik vores vej. Men vi har også besejret Fremad på deres egen bane med 4-2 i august sidste år. Hvordan ser I tilbage på og kan bruge erfaringerne fra de to kampe inden lørdag?

– Det er altid spændende at spille mod Aarhus Fremad.

– De er, ligesom vi selv er, enormt afklarede i forhold til udtryk, så man ved som udgangspunkt, hvad det er man møder.

– Men selvom man er godt forberedt på dem, er de stadig svære at spille imod. De har dygtige individualister, som alle virker til at købe ind på den kollektive plan for deres kampe – og det udfører de rigtig flot.

Er alle spillere fit for fight forud for kampen på lørdag?

– Nej. Men vi skal også bare bruge 18, og de 18 der er med, skal nok være helt klar.

Thomas Nørgaard fortalte efter Brabrand kampen at I nu vil se på de næste 11 kampe inklusive de 10 i slutspillet som 11 Tour de France etaper og gøre alt hvad der står i jeres magt for at drille de andre og selvfølgelig higer alle efter at synge sejrssangen igen. Hvordan ser I frem til at gå efter de tre point på hjemmebane på lørdag?

– Vi vil i bedste Alberto Contador stil angribe kampen på lørdag, som vi plejer.

– Vi higer rigtig nok meget efter forårets første sejr, men vi går lige så meget efter tre point på lørdag, som vi har gjort i de andre kampe.

– Vi håber virkelig, at vi kan betale tilbage til den fantastiske opbakning fra lægterne med en sejr!

Kampen spilles kl. 15.00 på Østerbro Stadion på lørdag, og vi opfordrer alle til at møde op og støtte B.93. Køb din billet her eller B.93 trøjen i B.93 Shoppen. Når du har den på har du gratis adgang til kampen og de følgende fem hjemmekampe i slutspillet frem til sommer.

Topfoto: Christian Midtgaard.