Vælg en side

Topkamp for B.93 Q, der ser frem til kampen om København på lørdag.

Vores dygtige 1. Kvindesenior har fået en forrygende start på turnerigen, og der er dømt højspænding, når holdet møder stærke Sundby ude. Den kamp spilles i morgen lørdag 23. april med start kl. 14.00.

Vi tog en snak med holdets cheftræner Rasmus Good forud for kampen.

Cheftræner Rasmus Good om Sundby kampen

Ubesejret efter tre kampe med to sejre og en uafgjort. Vi er absolut med i topstriden i rækken. Hvordan har du evalueret på den seneste sejr over Odense Q og de tre første kampe i det hele taget?

– I kampen imod Odense Q var vi skuffede over at vi laver en fejl i feltet som gør at dommeren vælger at dømme straffespark på. Den kunne vi forhindre tre gange inden, men udover det gjorde vi vores arbejde.

– De har én afslutning udenfor rammen og én indenfor, hvilket var straffesparket, så defensivt er vi tilfredse med præstationen og vi får scoret de mål vi skal for at vinde kampen, samtidig med at vi ser en god progression i kvaliteten af de chancer vi skaber, så offensivt er der også mange gode ting at tage med.

– Generelt set over de tre kampe er vi lykkes med at gøre vores arbejde, især defensivt.

– Vi har følelsen af at vi kan holde clean sheet i alle kampe og nu også at vi kan score i alle kampe, selvom det ikke lykkedes imod AGF, så selvtilliden er høj og vi føler vi har gjort vores arbejde, for at give os selv gode betingelser.

Nu venter Sundby ude i et vaskeægte topopgør. Et opgør, der i de seneste år i øvrigt er blevet lidt af en ny-klassiker på kvindesiden i København, med retten til at kalde sig det bedste kvindehold i hovedstaden. Du fortalte senest at pigerne glæder sig meget til opgøret. Fortæl gerne lidt mere om hvad opgørene med Sundby giver af ekstra perspektiver?

– Pigerne glæder sig til Sundby opgøret fordi vi kan tage førstepladsen. Længere er den ikke.

– Der er også nogle af pigerne som har spillet i Sundby tidligere, hvilket altid giver lidt ekstra motivation for dem. Det er altid sjovt at spille imod en tidligere klub eller barndomsklub. Sådan er det også som træner.

Nogle elementer i spillet, som I trænet særligt i ugen op til. Er der fokusområder, som er særligt opmærksomme på i forhold til Sundbys måde at spille på?

– Nej, vi er igennem den samme rytme i forhold til vores forberedelse. Det er jo bare en kamp om tre point. En opgave som skal løses på banen.

– Ja der er naturligvis nogle fokuspunkter.

– De er meget stærke på nogle områder og svage på andre, så vi forbereder spillerne på de forskellige scenarier som kan opstå og hvordan vi kan løse dem.

Er alle spillere klar til kamp eller er der nogle, der slås med skader?

– Hele truppen er fit på nuværende tidspunkt.

Du kan følge kampen live på Svanemølleanlægget eller via streaming på Eleven Sports.

Topfoto og foto af Rasmus Good er taget af Christian Midtgaard