Vælg en side

Der er kamp i morgen fredag, hvor vi igen skal møde AB med en gentagelse af årets første hjemmekamp fredag 25. marts. Denne gang er det i slutspillet, vi møder den svære modstander.

Vi tog en snak – som altid – med holdets transitionstræner Lasse Frølund som optakt til kampen.

Lasse Frølund om AB kampen

Endnu en af de kampe, hvor vi spiller en rigtig god kamp, fører og faktisk sidder på det, men desværre ikke holder hjem. Hvordan har I selv analyseret på Thisted kampen?

– Igen er vi meget tilfredse med udtrykket, men vi fejler i de små detaljer, og det ender bare med at koste point.

– Det er de små detaljer i afslutningsspillet som gør, at vi ikke får lukket kampen – for det bør vi helt sikkert gøre.

– Derudover er der også nogle små individuelle detaljer omkring de to mål, som kunne gøre, at vi undgår at lukke mål ind.

Nu venter en fredagskamp – igen mod AB, hvor vi senest oplevede en helt magisk stemning. Hvordan ser I frem til den københavner klassiker med forhåbentlig kanon stemning på lægterne?

– Det var en kæmpe fornøjelse sidst vi havde fredagskamp hjemme, så vi håber naturligvis at vi kan få samme stemning fra Terrassen.

Hvordan vil du karakterisere AB som hold og de områder, spillerne især skal være opmærksomme på? Særligt deres seneste sejr på 3-0 over Hillerød aftvinger respekt?

– Jamen, lige som sidst synes jeg, at AB er et hold, som er taktisk velforberedte.

– Vi skal især være opmærksomme på deres offensive spillere, som har høj individuel kvalitet og spiller hurtigt. Desuden har de kun lukket to mål ind i de seks kampe de har spillet i foråret.

Nogle spillere, der ikke er klar til kamp?

– Ja.

Hvordan er træningen gået i ugen og hvad har I især italesat og arbejdet med efter Thisted kampen?

– Vi ændrer generelt ikke det store fra uge til uge i forbindelse med kampe – der er selvfølgelig noget taktisk og en gameplan der skal trænes, men den må I vente med at se til fredag.

– Derudover arbejder vi med nogle detaljer i forbindelse med vores afslutningsspil.

Vi glæder os til at se dig på Østerbro Stadion. Køb din billet her eller B.93 trøjen, der giver gratis adgang til denne og de øvrige hjemmekampe frem til sommerferien.

Topfoto: Christian Midtgaard.