Vælg en side

Topopgør og genopretning af Østerbro Stadion.

Det er ikke ofte vi har kunnet byde på en ren topkamp på vores dejlige hjemmebane, men det kan vi på lørdag. Der møder B.93 rækkens nærmeste udfordrer – som stillingen er i øjeblikket – når stærke Aarhus Fremad kommer på besøg.

De tørre tal viser vi har 16 point efter de første seks kampe (og en målscore på 15-5), hvilket er tre point flere end lørdagens udehold (som har en målscore på 16-9). Det tegner til at blive en kamp som du ikke må misse. Køb din billet eller sæsonkort.

Vi bad vores keeper Aris Vaporakis om en udtalelse.

Aris Vaporakis udtaler

– Indtil videre er vi tilfredse med sæsonstarten.

– Spillet har set godt ud og samtidig har vi tilladt få chancer imod os. Derfor bliver det også spændende at møde Aarhus Fremad, der ligeledes er kommet godt fra start.

– Vi plejer altid at have nogle fede kampe imod dem, da det er et hold der gerne vil have bolden.

– Der er ingen lette kampe i denne række, så hele truppen glæder sig enormt til at møde den fantastiske opbakning på Østerbro Stadion, der forhåbentligt kan være med til at give os sejren.

Det “nye” Østerbro Stadion

Dagens helt store nyhed er at der vil komme en udskiftning af drænet under fodboldbanen på Østerbro Stadion. og der vil blive en etablering af varme under banen. Det påregnes at arbejdet vil starte umiddelbart efter vores sidste hjemmekamp i foråret 2023.

Foto af Østerbro Stadion i smukt aftenlys: Terje Mollestad fra #NordicStadiums.

B.93 vender tilbage med de mere konkrete oplysninger – og den pressemeddelelse som udsendes, men kan røbe at der er afsat et større millionbeløb til udskiftning og genopretning af fodboldbanen på Østerbro Stadion.

Det vil betyde at der vil komme færre aflysninger på Østerbro Stadion, som får en nyanlagt fodboldbane, med nye dræn, sprinkler og brøndsystem, og meget vigtigt også med varme i banen.

Det kan vi forhåbentlig fejre med en sejr lørdag. Husk at tage vennerne og familien med.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto af Aris Vaporakis: Christian Midtgaard. Foto af Østerbro Stadion: Terje Mollestad fra #NordicStadiums.