Vælg en side

B.93 har tilknyttet Thomas Nørgaard som cheftræner for 1. senior herrer fra og med 1. januar 2020 til og med 30. juni 2022.

 

Formand for den profesionelle afdeling Lars Lüthjohan Jensen udtaler

– Vi er stolte af at kunne tiltrække en kapacitet som Thomas Nørgaard til at stå i spidsen for klubbens 2. divisionshold. Jeg er helt overbevist om, at Thomas er det helt rigtige match i relation til at kunne bringe 1. herresenior og klubben videre til det næste skridt i udviklingen.

– Vi har en meget spændende trup med unge spillere, som er rekrutteret primært fra vores eget akademi. Nu er tiden kommet til at få skabt en tydelig struktur og et klart udtryk, som på sigt vil skabe de resultater, som hidtil er udeblevet. Thomas vil få en helt central rolle i klubbens udvikling rent sportsligt, og jeg tror, at det netop er en af de faktorer, som har gjort at Thomas har valgt B.93 frem for en af flere højere rangerede klubber, som var interesseret i at tilknytte ham.

– Den udvikling vi har haft i samarbejdet mellem akademiet og 1. holdet de seneste par år har været fremragende, og vi skylder en stor tak til vores dygtige og dedikerede elitetrænere, ikke mindst vores talentchef Martin Jensen. Akademiet får nu med vores nye cheftræner en stor kapacitet, de kan læne sig op ad.

Thomas Nørgaard udtaler

– Jeg er meget glad for at komme til B.93. Klubben er kendt for de mange talenter, men også for at være et godt sted at være træner. Det er en klub med stort potentiale og det har jeg fået bekræftet via de – efterhånden ret mange kampe – som jeg har set med holdet.

– Ledelsen og jeg har haft gode samtaler og jeg ser meget frem til at være chetræner i B.93. Som fodboldelsker har jeg altid været glad for B.93, og klubben har altid haft en vigtig position i dansk fodbold, slutter Thomas Nørgaard.

Bonusinformation

Thomas Nørgaard erstatter Danny Jung, hvis kontrakt udløb den 31. december 2019. Der arbejdes fortsat på at finde en eller flere assistenter, og der er flere spændende kandidater i spil.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.