Vælg en side

B.93 har skrevet kontrakt for yderligere tre år med den talentfulde Tammer Bany Odeh.

Vi bad om en udtalelse fra sportsdirektør Martin Møller Jensen

Martin Møller Jensen

– Tammer er et af vores helt store talenter, og vi har endnu kun set toppen af isbjerget på det store potentiale han indeholder.

– Han har haft et hårdt år, efter han sidste år som 17-årig slog igennem på vores 1. hold, men hans ærgerrighed og sult efter at komme tilbage endnu stærkere har kun forstærket indtrykket af, at han er en ung mand med en stor fremtid foran sig.

– Derfor er jeg rigtig glad for, at vi sammen med Tammer og familien er blevet enige om at forlænge hans aftale i god tid og dermed givet både ham og teamet ro på i forhold til hans fortsatte udvikling.

Bonusinfo

Tammer Bany Odeh er en teknisk og driblestærk angriber. Han fik allerede sin debut på 1. holdet kort tid efter han var fyldt 17 år. Det var i udekampen mod Dalum, hvor han kom på banen kort før tid. De tre efterfølgende kampe, pokalkampen ude mod ASA Aarhus (4-1), hjemme mod Svendborg/Oure (1-0) og ude mod VSK Aarhus (1-3), startede han på bænken og kom ind i 2. halvleg.

Efter fire kampe på bænken var det nok lidt overraskende, at han i pokalkampen mod Superligaholdet AaB, startede inde. (Kampen var flyttet fra Østerbro Stadion til Farum Park, webred.) Men allerede efter 30 minutter scorede Tammer Bany målet som skulle vise sig at blive kampens eneste, og derved var en vaskeægte pokalsensation en kendsgerning. Godt set af trænerteamet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra B.93 arkiv.