Vælg en side

B.93 har forlænget aftalen med assistenttræneren Thomas Skov for endnu 1/2 år. Han vil nu fortsætte sit fremragende arbejde med den nye cheftræner Danny Jung, og klubben har store forventninger til det trænerteam.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

– Jeg er fantastisk glad for Thomas har ønsket at forlænge med os. Han har allerede vist hvilke fremragende kompetencer han har både på og udenfor banen, og spillerne er super glade for ham.

– Jeg er meget fortrøstningsfuld mht samarbejdet mellem den nye cheftræner og Thomas. Det har også været vigtigt for os vi har kunne bibeholde noget kontinuitet i vores trænerstab, frem mod vores udfordrende forårssæson.

Klubben har også forlænget kontrakterne med flere af stamspillerne. Klubben har lavet nye aftaler med Emil Farver og Anton Peterlin gældende for et år med start fra 1. januar 2018. B.93 har også forlænget med holdets anfører Martin Heisterberg og Adam Emme Jørgensen for to år. Sommeren 2017 forlængede Sebastian Czajkowski og Nicolai Olsen også med to år.

Frank Nielsen fortsætter

Det er en klar og meget bevidst strategi fra vores side at lave forlængelser med både rutinerede spillere og store talenter. Det giver bedre resultater på den lange bane, og giver også optimale forhold for vores talentudviklingsspillere.

– Vi er fantastisk glade for at kunne fortsætte samarbejdet med alle de her spillere, og det har stor betydning at vi i klubben og på holdet, har et godt sammenhold og gode rammer for udvikling, slutter sportschefen.

B.93 har også måtte tage afsked med nogle enkelte spillere og andre fra vores team. Det drejer sig om Mohammad Ali og Jonas Berg som vil søge andre udfordringer , holdets mangeårige fysioterapeut Mark Strøm og vores fysiske træner Michael Myhre.

De har bidraget og været gode folk for vores divisionshold. Der skal lyde en kæmpe stor tak til dem – fra hele B.93 – for deres store arbejde for klubben og vores divisionshold.

Skrevet af Claus Vandborg.