Vælg en side

B.93 har ansat Patrick Hyldgård som adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold ApS.

Patrick kommer fra iværksættermiljøet, og han er vokset op i sit professionelle virke med diverse opgaver, bl.a. i og omkring Lyngby Boldklub, hvor han har gået sin gang siden barnsben og senere hen med aktiviteter på det kommercielle område gennem tidligere virksomhed.

I B.93 får Patrick muligheden for at være med på den fortsatte rejse og udvikling af arbejdet i B.93 Kontrakt Fodbold Aps. Han skal være med til at styrke det fundament, som klubben hele tiden arbejder på at forstærke.

Patrick er en udadvendt person, som ser frem til at have en positiv og konstruktiv dialog på tværs af alle som holder af B.93. Det gælder trænere, medlemmer, ledere, frivillige, fans, kollegaer og ikke mindst vores kommercielle samarbejdspartnere.

Vi fik udtalelser fra bestyrelsen og hovedpersonen selv.

Patrick Hyldgård udtaler

– Min baggrund er fra iværksættermiljøet, hvor lysten til at skabe noget og legen med byggeklodser har været drivkraften for mig. Det er med denne skabertrang, og indstilling, at jeg vil bygge bæredygtige initiativer op og være med til at videreudvikle B.93.

– Vi skal turde drømme stort i B.93 og lave fejl undervejs. Det er den overbevisning jeg kommer fra og det er kun på den måde vi rykker os på og indfrier det kæmpe potentiale denne fantastiske klub har.

– Både på det sportslige punkt, men i særdeleshed også på de kommercielle områder. Det værste vi kan gøre, er ikke at gøre noget.

– Klubben, ansatte, frivillige, fans, samarbejdspartnere og medlemmer fortjener alle, som minimum, en helhjertet indsats fra alle parter og det vil jeg være med til at facilitere.

– Jeg har kæmpe ambitioner på klubbens vegne og vi skal forløse det kommercielle og sportslige potentiale vi utvivlsomt rummer, hvilket allerede har manifesteret sig blandt andet gennem indtrædelsen af kredsen bag 93.Global og senest H5 Capital.

– Kun sådan kan vi bygge fundamentet hen imod en professionalisering af arbejdsgangene, og forsætte den rivende udvikling de dygtige mennesker i klubben allerede er i gang med.

– Min drøm er, at vi i B.93 skal kunne turde at stille krav til hinanden og vores omgivelser, og jeg glæder mig meget til fremtiden i B.93.

Bestyrelsesmedlem Ole Ringheim udtaler

– Sammen er både klub og selskab i en stærkere situation, end vi har stået i meget længe. Vi har opbygget et fantastisk sportsligt fundament – både på og uden for banerne omkring vores 1. hold og vores akademier, som har udviklet sig særdeles positivt.

– Vi har sunde værdier, samt en forstærket økonomi, sammenholdt med en stabil ledelse og bestyrelse. Vores fælles anlæg og klubhus udvikler sig dagligt, og samlet set går vi en meget spændende fremtid i møde.

– Vi glæder os til at få styrket det daglige arbejde i klubbens ApS. Vi ønsker samtidig at sige tak til Finn Christensen, som har gjort et stort arbejde for B.93. Finn fortsætter heldigvis i ledelsen, og vil være en vigtig medspiller for klubbens fremtid.

– Vi glæder os meget over at det har lykkedes os at ansætte Patrick, som vi byder varmt velkommen.

Bonusinfo

Patrick Hyldgård er 30 år og opvokset i Lyngby, men bor nu på Frederiksberg.

Patrick har spiller fodbold, og har gjort det siden ungdomsårene. Han spiller stadigvæk i barndomsklubben Lundtofte, hvor de gamle venskaber og vindergenet plejes, og så er han glødende fan af Liverpool.

 

B.93 byder velkommen til Patrick Hyldgård, som er startet i klubben i denne uge.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfotos: Henrik Wessmann.