Vælg en side

Gode nyheder fra Østerbro Stadion.

 

Som tidligere meldt ud, er der en række gode nye initiaitver på vej på Østerbro Stadion. Her er den Pressemeddelelse som er udsendt i morges:

Der kommer til at være en væsentlig forbedring af vores rigtige hjemmebane

Der bliver udskiftning af dræn og lagt en ny fodboldbane på Østerbro Stadion samtidig med etablering af varme. Det har B.93 arbejdet på igennem længere tid, og udover B.93 er der jo også mange andre brugere, som vil få glæde af denne investering.

Vi skal forsøge at få projektet synkroniseret med den kommende udskiftning af løbebanen, som Sparta fik godkendt allerede i 2022 budgettet. De to projekter er samlet en større investering i Østerbro Stadion, og det er vi meget taknemmelige for.

Der har i øvrigt gennem dette forløb, været en rigtig god dialog og samarbejde mellem de andre brugere, ikke mindst Sparta og KIF.

Vi påregner, at arbejdet vil starte umiddelbart efter vores sidste hjemmekamp i foråret 2023. Det kan betyde at de første kampe i 2023/24 sæsonen, skal afvikles andetsteds.

Foto: Christian Midtgaard.

Målet har samtidig været at skabe en klimavenlig løsning, hvor bl.a. overskudsvarme fra Svømmehallen kan bruges, og således væsentligt reducere det samlede klimaaftryk.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke det samlede Kultur & Fritidsudvalg, ikke mindst repræsenteret af Frederik Kronborg og Jonas Bjørn Jensen og selvfølgelig også Forvaltningen og de andre afdelinger, der har bidraget.

Sidst men ikke mindst har DBU støttet projektet fra første dag, og Søren Hemmingshøj fra DBU, København, har lagt stor energi i at hjælpe B.93 og de øvrige klubber med at få dette i mål.

Med sportslig hilsen
B.93

Topfoto: Terje Mollestad fra #NordicStadiums.