Vælg en side

Finn Christensen er ny administrerende direktør.

 

B.93 Kontrakt Fodbold Aps er glade for at kunne meddele, at Finn Christensen – med omgående virkning – starter som administrerende direktør i selskabet. Det er en frivillig deltidsrolle, hvor Finn kommer til at være en vigtig brik bl.a. i koordinationen af de løbende aktiviteter i selskabet, herunder også samarbejdet med klubben, herunder særligt 1. herresenior.

Finn, som er cand. jur., er samtidig tidligere B.93’er, og var ansat i 35 år hos BRF, bl.a. som Udlåns- & Fagchef. Han er nu tilknyttet Albertslund Kommune, men har fundet tid til at hjælpe selskabet og klubben med den fortsatte rejse. Finn var kendt som at være en hårdtarbejdende slider på banen, som forventer stærke resultater af sig selv og sine omgivelser.

Vi fik udtalelser fra B.93 Kontrakt fodbold Aps og Finn selv.

Bestyrelsesmedlem Ole Ringheim

– Vi er meget glade for at Finn kommer og hjælper os, og tager dette ansvar.

– Vi har en masse drømme og gode ideer, både for klubben og 1. herresenior, og er overbevist om, at Finn kan tilføje den fornødne hjælp, kompetence og struktur.

Finn Christensen

– Som yngre var B.93 en stor del af mit liv.

– Jeg var ungdomstræner, spiller og klubmenneske, og B.93 var et skønt sted at komme. Jeg har haft mange dejlige timer med mange gode kammerater.

– I mange år har jeg kun fulgt klubben “fra sidelinjen”, men jeg er beæret over at klubben stadig kan bruge nogle at mine kompetencer.

– Jeg håber at jeg, sammen med de øvrige gode kræfter i klubben, kan være med til at klubben når sine mål. B.93 er jo byens rigtige hold og jeg ser frem til at have en rolle med, at sikre vi kan levere vores strategi og planer, under arbejdstitlen “Stolte Traditioner – Nyt Håb”, slutter Finn Christensen.

Se Finns kontaktinformationer og den øvrige ledelse her.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.