Vælg en side

B.93’s professionelle afdeling har fået endnu et stærkt kort at spille ud. Man har ansat Nicolai Kaas Nordstrøm som kommerciel direktør.

Nicolai Kaas Nordstrøm.

Vi giver her ordet til Nicolai, som – på denne måde – præsenterer sig selv:

– “Jeg er 44 år, og er bosat på Nørrebro med min familie, fire børn og min frue.

– De sidste 18 år har jeg arbejdet med kommercielle partnerskaber (sponsorater) og erhvervsnetværk i sportsbranchen og i virksomheder med interesse i sport.

– Jeg begyndte som helt ung i TV-branchen og Nordisk Film. Mine 3 ½ år på TV3 Sporten og Onside, gav mig en anledning og mulighed for at kunne arbejde med kommercielle opgaver i erhvervslivet. Det har givet mig en masse spændende oplevelser og en masse erfaring med b.la. Brand Activation, Erhvervsnetværk og det at arbejde med partnerskaber (sponsorater).

– Jeg er opvokset i Birkerød og har selv spillet fodbold i Skjold Birkerød, hvor min far i øvrigt var formand i mange år og min mor aktiv i forældregruppen, så livet og betingelserne i en klub og foreningslivet kender jeg rigtig godt.”

Vi spurgte Nicolai om hvorfor han valgte B.93?

– “Jeg blev kontaktet af B.93 og blev ret hurtigt “forelsket” i deres tanker og måden “Aps folkene” ønsker at drive fodboldklubben i fremtiden.

– Jeg er stor tilhænger af netværk, og vi kommer i fremtiden til at udbygge det flotte arbejde Jonas og co. allerede har påbegyndt på det område. Vi kommer også til at stille spørgsmålet til erhvervslivet, hvad vi kan gøre for dem, så vi kan finde sammen i et partnerskab. Vi skal være dygtige til at skræddersy aftalerne efter behov, og ikke efter hvad vi tror de ønsker.”

Vi byder Nicolai velkommen til B.93. Se Nicolais og den øvrige ledelses kontaktinformationer.

Skrevet af Claus Vandborg.