Vælg en side

Prominente investorer skyder millionbeløb i B.93.

B.93 kan se frem til at få et millionbeløb i klubkassen og et stærkt netværk af succesrige erhvervsfolk i ryggen. Pengene kommer fra det nystartede netværk 93.Global, som udover erhvervsfolkene bl.a. tæller landsholdsspiller Mathias ”Zanka” Jørgensen, tidligere Manchester United-målmand Anders Lindegaard og skuespiller Pilou Asbæk.

B.93 har de seneste år satset målrettet på at genskabe klubben i moderne form med fokus på udvikling af talenter i en klub med plads til både elite, amatører, piger, drenge og seniorer. Det arbejde har netværket 93.Global valgt at støtte ved at skyde et millionbeløb i klubben.

Netværket består af professionelle fodboldspillere, artister, iværksættere og erhvervsfolk. Heriblandt landsholdsspiller Mathias ”Zanka” Jørgensen, tidligere Manchester United-målmand Anders Lindegaard og skuespiller Pilou Asbæk. Fælles for dem alle er, at de kan se muligheder i måden, som B.93 driver fodboldklub på.

Pengene fra 93.Global skal bl.a. bruges til styrke ungdomsarbejdet på eliteplan og organisationen omkring klubben, herunder amatørafdelingen. Men netværket målet er ikke kun sportsligt. Det handler i lige så høj grad om gode oplevelser og styrke de værdier og den historie B.93 hviler på. Det vil derfor være et konstant fokus at bidrage til og forstærke den enestående kultur som klubben dyrker.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen udtaler

– B.93 er min barndomsklub, det var derfor et nemt valg at tilslutte mig dette netværk. For at give tilbage til en klub, som har givet mig så meget.

– Vores primære opgave bliver at løfte økonomien, så B.93 kan fortsætte det fantastiske arbejde, man allerede gør med at integrere, uddanne og skabe et miljø, hvor alle er velkomne.

– Det er dyrt at drive en fodboldklub, men vi kommer ikke for at lukke et hul. Vi kommer for at bidrage og udvikle fundamentet, så det gode arbejde kan fortsætte.

Daniel Rørbæk udtaler

– Vi drømmer om at gøre det unikke Østerbro Stadion til det bedste sted at se fodbold i Danmark. Derfor starter vi allerede i den nye sæson med at gøre stadionoplevelsen federe.

– Kan vi give flere københavnere nogle uforglemmelige lørdage, så er vi nået rigtig langt.

– Kan vi samtidig bidrage til at en knægt fra Nørrebro får en professionel kontrakt i udlandet, så er vi en succes.

– Og kan vi sørge for at vores ca. 3.000 medlemmer får nogle fantastiske og sociale år i klubben, som de aldrig glemmer, så er det en kæmpe succes, siger talsmanden for netværket.

Ole Ringheim udtaler

– B.93 kunne have fundet en gruppe investorer, som kun gik op i bundlinje og afkast. Men drømmen om at bygge et sundt fundament på lige dele økonomisk fornuft og gode menneskelige værdier vejede tungere.

– 93.Global kan være med til at udvikle klubben og bidrage til øget interesse for B.93.

– 93.Global består af mennesker, der allerede har vist, at de kan udvikle produkter, skabe vækst og forstår event- og underholdningsbranchen, som fodbolden er en vigtig del af. Samtidig kender og forstår de vores historik og værdier.

– Vi glæder os over, at få mulighed for at skabe gode rammer for klubbens ungdomsspillere, talenterne, de ansatte og alle dem, der gør en kæmpe frivillig indsats. Vi har ikke decideret øremærket pengene, men de bliver ikke brugt på at købe nye spillere eller til at sætte lønningerne op, garanterer Ole Ringheim.

For yderligere informationer

Daniel Rørbæk: +45 24 61 73 24
Ole Ringheim: +45 +45 29 36 10 10

93.Global består af

 • Mathias Zanka Jørgensen, fodboldspiller i Fenerbahce og på landsholdet
 • Nicolaj Reffstrup, Founder, Ganni
 • Henrik Teisbæk, Founder og CEO, Veo
 • Anders Lindegaard, fodboldspiller i Helsingborg IF, tidl. Manchester United
 • Pilou Asbæk, skuespiller
 • Taus Abildgaard Andersen Co-founder og COO, Drive Studios
 • Mikkel Vibe, Partner, AN AGENCY og Hero
 • Jacob Rabøl, The Academy
 • Daniel Rørbæk, Founder, Barkas og Depanneur
 • Philip Lotko, Partner, Rains
 • Nicolaj Bundesen, Founder, Bundesen Management
 • Simon Lennet, Partner Søpavillonen
 • Simon Frank, Partner Søpavillonen
 • Tobias Høgsberg, CEO og Founding Partner, Eiffel
 • Steven Müller, Managing Director, Barkas.

Topfoto af Christian Midtgaard. Portrætfoto af Daniel Rørbæk fra Barkas. Portrætfoto af Ole Ringheim fra arkiv.