Vælg en side

B.93 opgraderer Akademiet og ansætter Martin Møller Jensen som ny sportsdirektør.

B.93 har indgået aftale omkring ansættelse af Martin Møller Jensen som ny Sportsdirektør og Head of Coaching fra og med 1. juli 2021. Martin Møller Jensen vil fortsat i sin nye rolle have ansvaret for den sportslige udvikling af eliteakademiet for drenge som omfatter U12-U19 samt for 1. senior herrer. Med ansættelsen vil der fremadrettet være fuld sammenhæng mellem akademi og 1. hold.

Formand for B.93 Kontrakt Fodbold ApS, Lars Lüthjohan Jensen udtaler

– Vi er meget begejstrerede over at kunne ansætte Martin i rollen som Sportsdirektør og Head of Coaching.

– Martin har som talentchef de sidste 3 år rykket eliteakademiet i betragtelig grad og har formået at implementere vores værdisæt på fornemmeste vis.

– Det er derfor helt naturligt, at han nu tager næste skridt og indtager rollen som den øverste sportslige ansvarlige.

Martin Møller Jensen udtaler

– Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer, som er en naturlig forlængelse af mit nuværende arbejde.

– Vi har de seneste år taget store skridt på akademiet ikke mindst i forhold til samarbejdet med klubbens 1. hold, som nu reelt er en integreret del af akademiet.

– Vi har i løbet af det seneste år rykket 8 spillere op i 1. holds truppen og ikke mindre end 65 % af spillerne på 1. holdet i dag kommer direkte fra akademiet.

B.93 Kontrakt Fodbold ApS står for den sportslige styring af eliteakademiet, og ansættelsen af Martin Møller Jensen skal ses som en yderligere satsning fra selskabets side i professionaliseringen af klubbens akademi.

Ansættelsen er den første i rækken af flere opgraderinger på akademiet der vil blive præsenteret den kommende tid.

Martin Møller Jensen fortsætter

– Jeg forventer, at vi hen over sommeren opnormerer på yderligere 3-4 positioner i vores talentudvikling. Vi kigger ind i en markant opgradering af vores miljø, helt fra de små fødder til de ældste i transition.

– Det vil være et løft imod vores målsætning om tre stjerner, som vil kunne give vores bedste ungdomshold adgang til at blive matchet på højeste niveau, som de tydeligvis har kvaliteterne til.

B.93 spiller pt. i 2. division, hvor holdet ligger på 2. pladsen i Vestrækken. U19 og U17 spiller i den landsdækkende Division (næstbedste række) og ligger pt. placeret som henholdsvis nr. 1 og nr. 5.

Topfoto og portrætfoto af Martin Jensen og Lars Lüthjohan Jensen fra B.93’s arkiv.