Vælg en side

Bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen ønsker alle B.93’ere og B.93-interesserede en glædelig jul og et godt nytår, og fortæller her om ledelsen af B.93 Kontraktfodbold ApS‘ bestræbelser på at skabe sammenhængskraft i klubben.

Meddelelse fra formanden

Nu er der igen skiftet ejerkreds. Og hvad vil de nye så?

Helt overordnet er det bestyrelsens intention at skabe en klub, der i alt hvad den gør, vækker begejstring og giver overskud til mennesker. Alle i klubben skal gives mulighed for at finde deres rolle, dygtiggøre sig, præstere og opleve glæden ved spillet og idrætsfællesskabet – hele livet.

Vi kommer til at tage udgangspunkt i spillerne, og hvad vi kan gøre for dem. Vi ser os selv som spillernes ressource og ikke omvendt. Der skal tænkes anderledes. Vi skal som ledelse og ejere erindre os selv om, at vores succes skal skabes ud fra spillernes succes.

Det skal sikres, at klubben og kontraktselskabet fungerer som en enhed og arbejder for det samme mål. Vi ønsker gennem et godt eksempel at præge hele klubben. Klub og selskab skal, hvis det står til os, fremadrettet i alle sammenhænge fremstå som en sammentømret enhed.

Der skal ledes ud fra et princip omkring enkelhed for derved at skabe overblik og frigøre kreativitet og handlekraft i klubben. Alle skal kende deres rolle og skal have hjælp og støtte til at forbedre sig. Det lyder simpelt, men sådan er det bare ikke i fodboldverdenen i dag. Det vil vi være med til at ændre.

Vi tror ikke på, at det er holdbart på sigt, hverken økonomisk eller klubmæssigt, at købe sig til succes. Det er der mange, der allerede har været så venlige at bevise for os. Vi har fremskaffet kapital, som kan understøtte driften i nogle år frem, men vi skal arbejde os til succes’en, og det kræver at alle melder sig ind i projektet. Det er vigtigt for os at bringe kærligheden tilbage i fodbolden, og få gjort op med kynismen. Vi tror på, at vi får det bedste ud af vores spillere ved at ville dem noget godt og behandle dem ordentligt.

I opstartsfasen har vi arbejdet på at formulere et samlet idégrundlag, og vi vil i løbet af de kommende måneder præsentere dette for klubben. Vi håber, det bliver vel modtaget. Overordnet set skal vi hen over de næste år på basis af idégrundlaget skabe et økonomisk, sportsligt og menneskeligt fundament, som bringer klubben tilbage i toppen af dansk fodbold, og som er holdbart på sigt.

Vi har en fantastisk trup og trænerteam, og ikke mindst en klub, som vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med. Vi har gennemført de første spillersamtaler, og vi har mødt stor opbakning i spillertruppen. Det er lykkedes os ikke bare at forlænge med de centrale spillere, så vi kan få noget kontinuitet, men også at tiltrække spændende nye forstærkninger til truppen. Så det lover godt for det fremtidige samarbejde.

Vi ønsker fra bestyrelsens side alle i og omkring klubben en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

På vegne af bestyrelsen af B.93 Kontraktfodbold ApS,

Lars_Luthjohan_Jensen_200x248px Bestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 40 28 35 36
llj@b93.dk