Vælg en side

Året 2016 blev et rigtig godt år for 1. senior. Udgangspunktet for arbejdet med 1. senior var at søge at ryste truppen sammen og skabe et stærkt sammenhold samt et bedre og mere integreret samarbejde med klubbens ungdomshold. Vi føler i bestyrelsen, at alle spillerne har taget godt i mod det nye værdisæt, hvor kærlighed har været i fokus. Kærlighed til spillet, sammenholdet og respekten for hinanden og de udfordringer vi hver især står overfor.

Sportsligt er det svært at klage. Trænerteam og spillertrup sikrede sig 1. pladsen i nedrykningsspillet i foråret, og i efteråret kvalificerede holdet sig til oprykningsspillet, som afvikles i foråret 2017. Som en yderligere bonus blev Esbjerg slået ud i DBU Pokalen, og der venter nu spillerne en stor udfordring, når de tørner ud mod FCK.

Interessen for 1. senior er stigende, og til festdagen i hjemmekampen mod Avarta havde vi 1.410 tilskuere. Mod Frem var der ca. 800 fremmødte. Vi har stadig for få tilskuere, og der arbejdes i kulissen hårdt på at forbedre produktet og dermed øge tilskuerinteressen. Vi håber, at alle i og omkring klubben i 2017 vil støtte op omkring 1. senior og melde sig ind i vores fantastiske fanklub, der troligt møder op og støtter spillerne og klubben hver weekend.

Det har fra begyndelsen været bestyrelsens ambition at sikre et bedre og integreret samarbejde med ungdomsafdelingen. Vi synes vi er kommet meget langt på den front og ser frem til det fortsatte samarbejde, herunder også med tennisafdelingen. Der er skabt en fælles front mellem de forskellige afdelinger, og vi er helt sikre på, at det på sigt vil bære frugt for alle i klubben.

Vi kan med glæde konstatere, at det fortsat i høj grad er lykkedes klubben at levere ungdomsspillere til 1. senior. Der skal derfor lyde en stor tak til alle i klubben, som har været involveret i det fortrinlige ungdomsarbejde. Det kan nævnes, at i de seneste to træningskampe har to U17 spillere fået deres debut på 1. senior.

Vi skal også huske, at klubben i høj grad er afhængig af frivillig arbejdskraft. En stor tak til alle som på den front har ydet en indsats ikke bare for 1. holdet, men for klubben som helhed.

I 2017 vil der blive tilknyttet en fuldtidstræner til 1. senior. Det er meningen, at vores nye cheftræner skal have et tæt samarbejde med klubbens ungdomstrænere, så vi kan sikre, at der er sammenhæng og kontinuitet i hele udviklingskæden. Vi forventer at kunne byde velkommen til vores nye cheftræner inden nytår.

Tusind tak for et fantastisk 2016. Alle i og omkring klubben ønskes en glædelig jul og et rigtig godt nytår.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen

Yderligere oplysninger

Lars Lüthjohan Jensen
Bestyrelsesformand
Mobil: 40 28 35 36
Email: llj@b93.dk