Vælg en side

B.93 Kontraktfodbold ApS v) bestyrelsesformand Lars Lüthjohan Jensen sender her en julehilsen til alle B.93’ere.

 

Kære alle i og omkring B.93,

Året 2020 var på mange måder et specielt år for klubben, herunder kontraktselskabet, som driver 1. senior for kvinder og herrer og som har det sportslige ansvar for eliteakademiet.

Vi begyndte på 1. senior med et trænerskifte og afsluttede med en forlængelse af aftalen med Thomas Nørgaard på 2,5 år. Truppen vil være intakt efter årsskiftet, og vi begynder efterhånden at se resultaterne af en kontinuerlig indsats og tro på egne talenter.

Sportsligt har klubbens 1. hold præsteret bedre end set meget længe. Der er spillet seværdig fodbold med fokus på en offensiv og boldbesiddende spillestil og stort mod. Præcis som det ligger dybt i klubbens DNA. Herudover ligger stort set alle elitehold på akademiet i toppen af deres puljer og det på trods af, at vi i vidt omfang rykker spillere op til højere rangerede hold for at sikre behørig matchning.

Vi overvintrer på en 2. plads i gruppe A og er stadig med i kampen om oprykning, selvom Jammerbugt på 3. pladsen har tre kampe i hånden. I Sydbank Pokalen sikrede vi os med sejren over AaB fra Superligaen en plads i kvartfinalen, hvor vi skal møde AGF over to kampe. Det bliver en spændende udfordring.

Gennemsnitsalderen i truppen er ca. 21 år, og vi har over 75% spillere i truppen, som er fra vores eliteakademi. Vi har tillige formået at give debut til to 17 årige i sæsonen.

Samarbejdet med eliteakademiet har været fortrinligt. Vi har virkelig mange dygtige og dedikerede trænere og der udvikles kontinuerligt nye talenter. Der er skabt en helt unik sammenhæng mellem 1. senior herrer og resten af eliteakademiet, som vi er meget stolte af.

Vi har flere ungdomsspillere på kontrakt end nogensinde takket været blandt andet et betydeligt spillersponsorat fra H5 ApS. I dag er spørgsmålet ikke, om der er ungdomsspillere nok med kvalitet til at rykke op på 1. senior, men nærmere hvordan vi får plads til alle talenterne på seniorniveau.

Økonomisk er vi stadig udfordret, men der arbejdes hårdt på dette i kulisserne, og mon ikke vi snart kan præsentere lidt yderligere nyheder i så henseende.

Jeg skal benytte lejligheden til på vegne bestyrelsen i kontraktselskabet at ønske alle i B.93 en rigtig glædelig jul og et godt nytår. En særlig tak går ud til vores mange dedikerede trænere og assistenter, administrationen, de mange frivillige og ikke mindst vores fantastiske spillere, som knokler på hver dag for at få det maksimale ud af deres talent.

Mød og støt alle B.93’s samarbejdspartnere.

Se klubformand Hans Drachmanns julehilsen.
Se Fodboldbestyrelsens julehilsen.

 

De kærligste julehilsner

Lars Lüthjohan Jensen
Formand for B.93 Kontrakt Fodbold ApS

 

 

 

Topfoto af Gastón Szerman / Gonzales Photo.
Portrætfoto af Lars Lüthjohan Jensen fra arkiv.