Vælg en side

Fra og med årsskiftet træder Sune Lærkedahl Jensen tilbage som cheftræner for 1. senior og overlader posten til en god kending af klubben, Danny Jung.

Danny Jung har spillet 91 kampe for B.93 og står noteret for 33 mål. Trænermæssigt har Danny Jung senest været træner for 1. senior i Frem og har herudover igennem en længere periode været cheftræner for diverse ungdomslandshold samt assistent for kvindernes A-landshold. Danny Jung har fra 2013 opnået den højest mulige træneruddannelse, nemlig en UEFA P-Licens.

Danny Jung udtaler

– Det er et stort personligt ønske, som går i opfyldelse. Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg er meget bevidst om, at det er et stort ansvar i en stor og traditionsrig klub.

– Vi er i et meget udfordrende nedrykningsspil, men jeg glæder mig rigtig meget til at komme til at arbejde med holdet og de enkelte spillere. Vi har haft mange drøftelser inden min tiltræden og klubbens og mine værdier er et rigtig godt match.

Sune Lærkedal Jensen overtager pr. årsskiftet posten som talentchef og evt. også ansvaret for et af eliteholdene. Sune vil således genoptage sit arbejde med at videreudvikle klubbens unge talenter i tæt samarbejde med 1. senior og resten af klubben.

Sune Lærkedahl Jensen udtaler

– Det har været en meget spændende udfordring at være træner for 1. senior. Jeg har fået en masse god erfaring og viden. Vi har rykket os betydeligt på både træningsdelen og spillemæssigt.

– Evalueringen på dette år har overbevist mig om, at der hvor jeg skal bruge min energi er i U-sektoren, hvor jeg for alvor kan bruge mine kompetencer og energi i det daglige arbejde. Jeg glæder mig meget til arbejdet med vores ungdomsakademi og vores mange dygtige ungdomstrænere, så klubben kan fortsætte med, og endda blive endnu bedre til, at udvikle toptalenter til højeste niveau.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

– Vi ser rigtig meget frem til at byde Danny velkommen i klubben igen. Jeg er helt sikker på, at Danny med sit empatiske væsen og sin meget høje fodboldfaglighed vil blive en succes.

– Samtidig har det vist sig nødvendigt at tilføre klubben lidt yderligere ressourcer på ungdomssiden, og derfor er det fantastisk, at det er lykkedes med rokaden, så Sune kan fortsætte det gode arbejde han slap for ca. 1 år siden for at hjælpe os hos 1. senior. Engang imellem er man bare heldig med timingen.

B.93 byder velkommen til Danny Jung.

Topfoto fra kontraktunderskrivelsen af Nicolai Kaas Nordstrøm.
Fra venstre mod højre: Bestyrelsesmedlem i B.93 Kontraktfodbold Aps Ole Ringheim, Danny Jung og bestyrelsesformand i B.93 Kontraktfodbold ApS Lars Lüthjohan Jensen.