Vælg en side

Klubben har skrevet kontrakt med Bk. Frems nuværende og mangeårige anfører, Christian Stokholm.

Han er 26 år og har spillet i Frem siden 2012. Christian spiller i midterforsvaret og har sin styrke i sit tekniske spil. Han har også et godt blik for spillet, er hovedstødsstærk og har gode lederevner på og udenfor banen. Der er lavet en et-årig aftale.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

– Det er ikke tilfældigt vi de sidste par dage har lavet aftaler med to spillere, som hver især repræsenterer det den professionelle afdeling står for – nemlig både talentudviklingsspillere og vores opmærksomhed på at have rutinerede og gode spillere.

– Derfor glæder det mig utroligt meget vi er kommet på plads, allerede nu, med de to spillere. Vores klub og divisionshold er i fremdrift, og vi vil godt signalere, vi både tænker på nutiden og fremtiden.

– Christian kan og skal ikke erstatte Martin Heisterberg, men skal være med til at udfylde pladsen centralt, sammen med dem vi har i forvejen.

Vi fik en kort udtalelse fra Christian Stokholm

– Jeg glæder mig til at starte i B.93, da de også – som Frem – har ivrige fans, som støtter deres hold.

– Det bliver en stor fornøjelse at starte i klubben, som jeg altid har beundret og fulgt. Jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Den anden på kontrakt er 15-årige Robin Østrøm, som er en central midterforsvars/midtbanespiller.

Sportschef Frank Nielsen udtaler om Robin Østrøm

– Trods sin unge alder er Robin allerede anfører på klubbens U17 hold, og har sine styrker i sine naturlige spillemæssige lederevner, sit tekniske niveau og en meget elitær indstilling. Klubben har lavet en to-årig aftale med fremtidens mand Robin.

Skrevet af Claus Vandborg
Topfoto af Robin Østrøm: Mark Bernquist