B.93 tegner to nye kontrakter

Del denne nyhed

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

B.93 tegner to nye kontrakter

Der er skrevet kontrakt med Frems, nuværende og mangeårige anfører, Christian Stokholm. Han er 26 år og har spillet i Frem siden 2012. Christian spiller i midterforsvaret og har sin styrke i sit tekniske spil. Han har også et godt blik for spillet, er hovedstødsstærk og gode lederevner på og udenfor banen. Der er lavet en et-årig aftale.

Frank Nielsen – B.93 sportschef udtaler:
“Det er ikke tilfældigt vi de sidste par dage har lavet aftaler med to spillere, som hver især repræsenterer det den professionelle afdeling står for – nemlig både talentudviklingsspillere og vores opmærksomhed på at have rutinerede og gode spillere. Derfor glæder det mig utroligt meget vi er kommet på plads,  allerede nu,  med de to spillere. Vores klub og divisionshold er i fremdrift, og vi vil godt signalere, vi både tænker på nutiden og fremtiden.
Christian kan og skal ikke erstatte Martin Heisterberg, men skal være med til at udfylde pladsen centralt, sammen med dem vi har i forvejen”

Vi fik en kort udtalelse fra Christian:
“Jeg glæder mig til at starte i B.93, da de også – som Frem – har ivrige fans, som støtter deres hold. Det bliver en stor fornøjelse at starte i klubben, som jeg altid har beundret og fulgt. Kan ikke vente på at komme i gang”

—————————————-

“Den anden på kontrakt er 15-årige Robin Østrøm, som er en central midterforsvars/midtbanespiller. Trods sin unge alder er han allerede anfører på klubbens U-17 hold, og har sine styrker i hans naturlige spillemæssige lederevner, hans tekniske niveau og en meget elitær indstilling. Klubben har lavet en to-årig aftale med fremtidens mand Robin” udtaler Frank Nielsen.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Mark Bernquist