Vælg en side

B.93 har forlænget aftalen med Mican Atici til sommeren 2023.

Mican havde som U17 og U19-spiller markeret sig med mange mål, inden han blev rykket op i divisionstruppen. Han er en typisk frontangriber, og har vist sin målfarlighed både på ungdoms- og seniorplan.

Vi fik en udtalelse fra cheftræneren

Thomas Nørgaard

– Det er glædeligt at vi har forlænget med Mican, som har bevist at han kan lave mål på divisionsplan, selvom han jo først er seniorspiller til sommer.

– Denne kontraktforlængelse er helt i tråd med vores plan om at satse på egne talenter.

– Mican har vist et stort potentiale, og vi er af den overbevisning at han kan fortsætte sin udvikling, og blive en endnu bedre fodboldspiller, og selvfølgelig blive endnu farligere som angriber.

Bonusinformationer

Mican kom til B.93 i 2016 fra AB, og viste sig hurtigt som et stort talent.

Han fik sin seniordebut i den første kamp i 2020. Det var udekampen mod Avarta den 8. marts 2020, som endte 1-1. B.93’s mål blev lavet af Daniel Stückler.

Efter den kamp lukkede man ned for fodbolden pga “corona-svøben”. Mican startede kampen fra bænken, og det gjorde han også tre måneder efter, da næste kamp blev spillet. Det var hjemme mod Næsby, hvor B.93 vandt 4-0. Mican kom på banen midt i 2. halvleg, og han kvitterede med en flot scoring.

Efter fire kampe som indskifter, startede Mican Atici i startopstillingen i hjemmekampen mod FC Sydvest (Tønder). Efter en halv time havde Mican scoret to flotte mål, og var medvirkende til en sejr på 3-1.

Det er en forlængelse som vil vække begejstring blandt B.93’s fans.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Mican Atici og portrætfoto af Thomas Nørgaard: Christian Midtgaard.