Referat

B.93 – Holstein Kiel
Holstein Kiel — B.93

Fuld tid

0-1 Emeka Nnamani (1'); 1-1 Fiete Arp (5'); 2-1 Benedikt Pichler (33'); 3-1 Phil Harres (50'); 4-1 Andu Kelati (64')
1-4
4-1
Tordenvejr afblæste testkampen i Rendsburg

Begge halvlege blev afblæst inden de 45 minutter var spillet færdige.

3430

Det var et flot fremmøde til 93'ernes sidste udebanekamp i opstarten til den kommende sæson. Turen gik til Rendsburg i Tyskland, hvor hele 3.430 tilskuere var mødt op til opgøret mellem, den nyoprykkede Bundesliga-klub, Holstein Kiel og B.93.

Der gik ikke lang tid, før der kom gang i kampen. Præcis som i den forrige testkamp mod OB, åbnede Emeka Nnamani kampen med en scoring i det første minut - ja, allerede i det 20. sekund. Målet blev scoret, da Emeka hurtigt kom over tyskernes målmand og blokerede hans udspark, hvorefter bolden røg ind i netmaskerne.

Bare et minut senere var 93'erne farlige igen, og det var endnu engang Emeka, som forsøgte sig fra en spids vinkel inde i hjemmeholdets felt. Holstein Kiels målmand fik dog dirigeret bolden bag om baglinjen.

Tyskerne vendte derefter spillet og begyndte at få overtaget i kampen. Det tog dem heller ikke lang tid at udligne, da to mand kunne løbe ned på en omstilling mod Aris Vaporakis' mål og med en tværaflevering gøre ham chanceløs og udligne til 1-1.

Resten af halvlegen var tyskerne i kontrol, og 93'erne havde svært ved at finde hinanden i afleveringsspillet. Der var dog nogle lyspunkter, som en stærkt kæmpende Ludvig Henriksen, der gav smagsprøver på sine lange indkast, samt Osman Addo, der i det 24. minut driblede forbi den ene midterforsvar i Holstein Kiels forsvar og sendte bolden ind mod Emeka, som fik blokeret sin afslutning.

Tyskerne fortsatte med at have overtaget på kampen med en stor del af boldbesiddelsen. Det gav også pote, da de i det 33. minut bragte sig foran med 2-1, da deres angriber, Benedikt Pichler, havnede i en situation alene med Aris i feltet og sendte bolden i mål.

Der gik ikke mange minutter, før det begyndte at tordne i Rendsburg, og dommeren valgte at fløjte til pause allerede i det 40. minut. Den helt rigtige beslutning med tanke på den risiko, det ville være at fortsætte.

Kampens 2. halvleg blev fløjtet igang igen efter det planlagte kvarters pause, og modsat vejrets ændring var der ingen ændring i spillet.

Tyskerne fortsatte i kontrol og allerede i det 47. minut spillede de sig igen til en situation, hvor de fik isoleret sig med Michael Falkesgaard, der blev skiftet ind i pausen. Igen forsøgte de sig med en tværaflevering, men Michael kom godt ud af målet og pressede Holstein Kiel-spilleren til at sende bolden forbi sin medspiller, og chancen forblev ved det.

Chancerne fortsatte med at komme til hjemmeholdet, og tre minutter senere kunne Phil Harres heade bolden ind til 3-1 i nærmeste nedre hjørne efter et flot indlæg fra modsatte side af straffesparksfeltet.

Kampbilledet forblev det samme, og Holstein Kiel bragte sig yderligere foran til 4-1 efter 64 minutter, da Andy Kelati sparkede bolden flot ind, da han brød igennem inde i feltet.

I spilafbrydelsen efter målet benyttede 93'erne muligheden til at sætte Tobias Blidegn og Emil Christensen ind, men de nåede kun at få fem minutter på banen, inden at tordenvejret vendte tilbage i Rendsburg og dommeren afblæste kampen helt korrekt.