Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Sportsdirektør stopper i B.93

Sportsdirektør stopper i B.93

Bestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS Lars Lüthjohan takker Martin for samarbejdet gennem alle år.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Martin Møller Jensen stopper som sportsdirektør i B.93. Martin har været i B.93 i over syv år som først talentchef og sidenhen sportsdirektør.

Martin Møller Jensen udtaler

- I forbindelse med vores sæsonevaluering har vi gjort status hele vejen rundt, og haft flere gode drøftelser om den store udvikling klubben har været igennem. Vi er nået langt på de sidste syv år. Det har været både spændende og udfordrende, og jeg er stolt over det, vi sammen har opnået med både 1. holdet og akademiet. Men vi er også nået dertil, hvor jeg skal videre mod nye udfordringer.

- Vi har en stærk ung trup, som vi har forstærket med et par profiler denne sommer, ligesom der er en yderst kompetent og dygtig stab på plads. Så holdet og klubben står et godt sted til deres videre udvikling herfra.

- Jeg vil gerne afslutningsvis sige tak til alle de mange gode mennesker i og omkring klubben, der har været en del af den kæmpe udvikling vi har set.

Bestyrelsesformand for B.93 Kontrakt Fodbold ApS Lars Lüthjohan udtaler

- Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til Martin for det gode og tætte samarbejde, vi har haft gennem efterhånden syv år. Martin har ydet en stor indsats både med Akademiet og senest på 1. holdet.

- Vi har fået et 3-stjernet akademi og er lykkedes med at rykke op i NordicBet Ligaen. Med fem spillere fra akademiet i gennemsnit i startopstillingen i 1. division, må man sige, at vi har haft succes med at integrere 1. hold og akademi. Det har Martin været en stor del af.

- Vi skilles med kærlighed og stor gensidig respekt. Jeg glæder mig til at følge Martins rejse i fodboldverdenen lidt fra sidelinjen, men går ud fra, at han kommer og besøger os i ny og næ.

Martin Møller Jensen vil være til rådighed til udgangen af transfervinduet. Bestyrelsesformand Lars Lüthjohan tiltræder som midlertidig sportschef.

Alle henvendelser angående spillere, transfers eller andet vedrørende den sportslige sektor, bedes fremadrettet rettet direkte til Lars Lüthjohan på telefon 40 28 35 36 eller llj@mazanti.dk.

Foto: Olafur Rye Gestsson.