Kamp
Referat

B.93 – AGF
AGF — B.93

Fuld tid

0-1 Signe Andersen (13')
0-1
1-0
Smalt nederlag hjemme mod AGF

Smalt nederlag hjemme mod AGF

Spillerne var meget ærgerlige efter kampen, hvor vi spillede lige op med aarhusianerne.

Resultat: 0-1
Spillested:
Østerbro Stadion
Dato:
30/8/2024
Tilskuertal:
292

B.93 var endelig tilbage i aktion på Østerbro Stadion igen fredag aften, efter tre udebaneture i streg, der har budt på henholdsvis nederlag, sejr og uafgjort.

Fredagens gæster var østjyske AGF, som vi har haft op til flere tætte opgør med. Senest de to hold stødte på hinanden var i foråret 2023, hvor det blev til en 2-1-sejr til hvert af holdene i Gjensidige Kvalifikationsrækken. 

Det skulle da også hurtigt vise sig at blive endnu et af de tætte opgør, der ventede de 292 tilskuere på Østerbro Stadion denne fredag.

OVERSKRIFT hehe

Kampen startede i et roligt tempo, hvor århusianerne fik sat sig mest på bolden i den indledende del af kampen. Og selvom de første ti minutter forløb uden store chancer i hverken af enderne, fik gæsterne spillet sig igennem til Signe Andersen, der frit for mål kunne sparke AGF’erne i front på Østerbro efter et lille kvarter.

Scoringen fik dog ikke for alvor sat en gnist i en meget lige halv time, hvor begge forsvarskæder stod stærkt og holdt modstanderen fra scoringsmuligheder. 

Undervejs i første halvleg var B.93 ellers marginaler fra at finde netmaskerne.

Frederikke Benfeldt modtog bolden ude på sin vante position på højrefløjen, hvor hun med en hurtig dribling og et træk ind i banen fik sat nærmeste modstander, hvorefter den vævre kantspiller fandt Laura Juul i modsatte side af feltet med et præcist fladt indlæg. Juul tog bolden til sig i en fordelagtigt 1-mod-1-situation, men afslutningen sad uheldigvis lige på AGF’s Katrine Svane i buret.

Meget mere var der ikke at berette om i nogle chancefattige første 45 minutter på Østerbro.

OVERSKRIFT 2

Da dommer Zascha Jensen havde fløjtet kampen i gang på ny efter pausen, havde cheftræner Lisdorf foretaget en enkelt ændring i pausen, hvor Sofia Hvidbak erstattede Laura Juul på venstrekanten.

Anden halvleg fortsatte langt hen ad vejen i samme stil som første, hvor der i begge halvender var udfordringer med at lukke modstanderen op. Anfører Signe Munk var dog helt vågen de enkelte gange, det brændte på.

I modsatte ende fik værterne godt nok testet keeper Svane et par gange undervejs i halvlegen, bl.a. ved indskiftede Sofia Hvidbak, der med en fin afslutning fra distancen fik testet målvogteren. Også Resty Nanziri, der blev ligeledes blev indskiftet i anden halvleg, fik vist sig frem med en stor fart og ærgerrighed frem ad banen. 

Resty Nanziri var da også lige ved at sikre B.93’erne det ene point kort før slutfløjt, da hun med en afslutning, der nok var ment som et indlæg, svævede over Svane, hvor den desværre dykkede et moment for sent og tog overliggeren ud.

Det var samtidig sidste chance i kampen, der kort efter blev fløjtet af.

NÆSTE KAMP

Vi fortsætter jagten på at sikre point hjemme på Østerbro Stadion, når de forsvarende danske mestre og pokalvindere, FC Nordsjælland, gæster os fredag 13. september kl. 19.00. Du kan allerede nu sikre dig din billet til det store opgør her.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Det er meget ærgerligt, at vi taber. Jeg kan virkelig mærke på spillerne, at de er skuffede.

- Jeg synes bestemt, vi viser os som et ligahold, der er værdige til at være med på dette niveau ved at spille lige op imod AGF.

- Vi er helt med rent fysisk, og vi får skabt mere offensivt, end vi gjorde i de tre første kampe. Der er stadig mange positive elementer, som vi skal tage med os fra denne kamp.

- Vi mangler dog effektiviteten i feltet. Vi har mange gode gennembrud i højre side, hvor indlæggene desværre mangler lidt kvalitet. I dag lå boldene i halvanden meters højde, hvilket kan være svært at håndtere i feltet. Det skal vi have afstemt bedre.

- Det bliver en hård weekend at komme igennem, når vi igen føler, vi skulle have mere med fra kampen. Men nu glæder vi os til at komme tilbage på træningsbanen og forberede os godt frem mod næste kamp.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge klubben på YouTube, X, Facebook og Instagram. Abonnér desuden på B.93's YouTube-kanal, så får du notifikationer, når vi løbende lægger nye B.93 TV-videoer op.

Søndagens kamp blev dækket på X og med Instagram stories undervejs. Se pre-match og post-match interview med cheftræner Peer Lisdorf og spillerne der løber på banen på Østerbro Stadion.

MÅL OG HØJDEPUNKTER PÅ KVINDELIGA.LIVE

Find highlights og post-match interview på kvindeliga.live.

HOLDET PÅ BANEN

Signe Munk

Sandra Olabi (ud 89')
Sara Grønhøj
Julie Hemmingsen
Sofie Thrige Andersen (ud 89')

Filippa Høgild (ud 69')
Phiona Nabbumba

Frederikke Benfeldt Sørensen
Mille Bech
Laura Juul (ud 46')

Thea Rhode (ud 78')

PÅ BÆNKEN

Alma Meier
Jazmin Issa (ind 89')
Caroline Nicolaisen (ind 69')
Resty Nanziri (ind 78')
Sofia Weatherall
Sofia Hvidbak (ind 46')
Malou Klitte (ind 89')

Kampreferat: Frederik Knygberg.
Foto: Tobias Kongsvang.