Kamp
Referat

B.93 – Tåsinge F.B.
Tåsinge F.B. — B.93

Fuld tid

0-1 Osman Addo (9'); 0-2 Jonathan Mathys (13'); 0-3 Fisnik Isaki (18'); 0-4 Jonathan Mathys (34'); 1-4 Martin Høgstad (37')
4-1
1-4
Sikker sejr i første testkamp

Sikker sejr i første testkamp

En varm lørdag eftermiddag i Tåsinge stod 93'erne overfor sæsonens første træningskamp, der blev vundet i 1. halvleg.

Resultat: 4-1
Spillested:
SEF Energi Arena
Dato:
29/6/2024
Tilskuertal:
Ukendt

På dag to af 93'ernes træningslejr på Broløkke Herregård ventede sæsonens første test i en træningskamp mod det lokale hold, Tåsinge F.B. Kampen blev vundet på sikker vis allerede i 1. halvleg, hvor B.93 viste sit høje niveau og bragte sig foran med hele 0-4 efter 34 minutter. Resten af kampen bar præg af, at det var sæsonens første testkamp, og nye kombinationer blev prøvet af.

Kampen blev indledt med to hold, der lige skulle komme rigtig på plads, hvilket medførte en del spil i begge ender. Der går dog ikke lang tid, før B.93 sætter sig på kampen og tager teten. Derfra gik det stærkt, og på ni minutter fik B.93 vendt kampen fra 0-0 til 0-3, mens Jonathan Mathys udbyggede føringen med sit andet mål i kampen til 0-4 et kvarter senere. Kort efter målet til 0-4 får Tåsinge tilkæmpet sig et straffespark, som de sparker ind til 1-4. Tåsinges forsvar havde svært ved at følge med i den hastighed, som 93'erne spillede i, og det kunne derfor sagtens være blevet til mere end de fire mål.

Kampens 2. halvleg blev en mere rodet affære, hvor B.93 er i boldbesiddelse på modstanderholdets banehalvdel størstedelen af halvlegen, dog uden at være helt tæt på at score. Efter pausen blev der også foretaget syv udskiftninger, og det var særligt her, at der blev prøvet en masse ting af med mange nye ansigter i form af nye tilgange som Nicklas Mouritsen, prøvespillere og U19-spillere.

Med i kampen deltog tre prøvespillere: Nicholas Beetson (målmand), Mounir Secka (angriber) og Youssef Toutouh (midtbane). Yderligere var der også tre U19-spillere med i truppen: Karl Noppen (forsvar), Elias Idrissi (forsvar) og Danis Faljic (angriber). Ligeledes var der også uofficiel debut til to af de nye spillere, Ludvig Henriksen og Nicklas Mouritsen, der begge viste lovende takter. Ludvig spillede i 1. halvleg, mens Nicklas spillede 2. halvleg.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X, Facebook, Instagram og YouTube.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer.

HOLDET PÅ BANEN

Nicholas Beetson

Ludvig Henriksen (ud 45')
Karl Noppen (ud 45')
Emil Christensen (ud 45')
Gustav Højbjerg (ud 45')

Youssef TouTouh (ud 30')
Mikkel Mouritz (ud 45')

Mounir Secka
Fisnik Isaki (ud 45')
Osman Addo (ud 45')

Jonathan Mathys (ud 45')

PÅ BÆNKEN

Aris Vaporakis
Michael Falkesgaard
Nicklas Mouritsen (ind 45')
Jacob Egeris (ind 45')
Niels Morberg (ind 45')
Tobias Blidegn (ind 45'
Elias Idrissi (ind 30')
Danis Faljic (ind 45')
Emeka Nnamani (ind 45')
Magnus Bøttker (ind 45')

Kampreferat: Jeppe Wermuth.
Fotos: Jeppe Wermuth.