Referat

B.93 – OB Q
OB Q — B.93

Fuld tid

1-0 Anna Bout (7'); 2-0 Emily Gray (25'); 2-1 Frederikke Benfeldt (56'); 2-2 Thea Rhode (90+1')
2-2
2-2
Sen overtidsscoring sikrer comeback

B.93 sikrede en sen uafgjort lørdag eftermiddag, da man gæstede OB Q på Nature Energy Park i Ådalen.

509

Efter onsdagens pokaltriumf i anden runde af pokalturneringen, hvor BSF blev besejret med hele 8-0, var B.93’erne lørdag eftermiddag tilbage i kamp.

Denne lørdag gjaldt det en tur til det fynske og et gensyn med vores medoprykkere, OB Q, på Nature Energy Park.

EN HALVLEG TIL GLEMMEBOGEN

Da kampen blev skudt i gang, var det hurtigt de fynske værter, der satte sig på spillet, hvilket betød, at 93’erne måtte forsvare sig dybt på egen halvdel. Det skabte tidligt problemer, og blot syv minutter inde i opgøret, kunne Anna Bout bringe odenseanerne foran med 1-0.

En hård start på eftermiddagens opgør, hvor højdepunkterne i modsatte ende af banen var sparsomme.

Tre minutter efter føringsmålet stod Mille Bech for B.93’s eneste reelle mulighed i første halvleg, da hun med et fint frisparksforsøg akkurat sendte kuglen hen over overliggeren.

Det var desværre ikke en halvleg, som var værd at skrive hjem om, og midtvejs kunne fynboerne bringe sig yderligere i front efter en scoring af Emily Gray.

Selvom 93’erne kom lidt mere med i opgøret før pausen, var de første 45 minutter en halvleg til glemmebogen.

TO FLOTTE SCORINGER SIKRER POINT

Cheftræner Lisdorf benyttede sig af pausen til at foretage to ændringer, så vi fik Malou Klitte og Frederikke Benfeldt, der er tilbagevendt efter lidt sygdom, i spil.

Og det skulle vise sig at være en ganske fornuftig beslutning. Blot få minutter inde i halvlegen var det netop indskiftede Benfeldt, som fik sendt et skud mod OB Q-målet, der blev grebet af keeper Cayla White.

Det var dog blot en forsmag på, hvad der eller skulle komme fra den vævre kantspillers talentfulde fødder.

Længe måtte vi heller ikke vente, før reduceringen faldt på Nature Energy Park. En reducering som naturligvis kom fra Frederikke Benfeldt, der med en vanvittig scoring, helt ude fra højrefløjen, overlistede keeper White med et drømmehug, som sad i venstre side af netmaskerne. Hvad der nok var ment som et indlæg endte med at blive til en fantastisk scoring, og så var B.93 pludselig med i opgøret igen.

Efter Benfeldts scoring blev kampen noget jævnbyrdig målt på boldbesiddelse og muligheder i hver af enderne.

Gæsterne fortsatte ufortrødent med at presse på for udligningen mod slutningen, men lykkedes ikke at finde den afgørende aflevering mod en stærk og kompakt OB Q-defensiv.

Det så derfor også længe ud til, at de stribede værter ville tage sejren. Men, men, men … efter et par små kombinationer med Mille Bech, var det målscorer Benfeldt, som skulle blive afgørende igen.

Med et tidligt indlæg fra fløjen, med Frederikke Benfeldt som afsender, skulle man tro, det var det eneste, hun nogensinde havde lavet. I en elegant bue strøg bolden på tværs af feltet til en fremadstormende Thea Rhode, der ubesværet kunne støde den ind bag Cayla White til udligning, stor eufori og fortjent jubel.

Det blev også det sidste på Nature Energy Park i denne omgang, hvor to flotte mål afværgede et truende nederlag i Odense.

NÆSTE KAMP

På fredag går turen til Vestegnen, når vi kl. 19.00 gæster Brøndby IF på Bane 2 ved Brøndby Stadion. Billetter til opgøret kan købes her. Hvis du ikke har mulighed for at se kampen i Brøndby, kan du som altid streame den med et abonnement på kvindeliga.live.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Som kampen udvikler sig, så er jeg stolt af, hvordan pigerne kommer tilbage i kampen og alligevel får et point med hjem på en svær udebane.

- Første halvleg er vi lidt kyste af OB’erne. De kommer med et højt pres og stor fysik, og det rammer os hårdt, at modstanderen igen kommer foran. Det er et aspekt, vi skal arbejde med mentalt.

- Som jeg siger til pigerne, så er det hverken første eller sidste gang, vi kommer bagud, og det skal vi være i stand til at kæmpe os tilbage fra.

- I pausen får jeg også sagt, at vi skal komme ud at møde OB Q i et højere pres samt være bedre til at spille os ud af deres første pres. Vi skal samtidig vise noget mere vildskab. Vi har jo før vist, at vi sagtens kan være med i landets bedste række.

- Jeg er glad for, vi fik set en masse dygtige spillere i spil. Indskifterne var gode, og de nye på holdet kom ind og ydede en rigtig god indsats.

- Vi er tilfredse med at få et point med fra Odense. Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men vi kan mærke, at vi kommer tættere på hver gang.

- I næste kamp mod Brøndby IF skal vi ud at give den maks gas, for vi er alle overbeviste om, at vi kan drille dem og tage noget med hjem fra kampen.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X og Instagram, hvor du kan få live opdateringer fra kampene. På Facebook og Linkedin kommer du også tæt på klubben.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer.

Se post-match interview med målscorer og assistmager Frederikke Benfeldt på kvindeliga.live, hvor du, som altid, finder highlights fra opgørene.