Referat

B.93 – FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt — B.93

Fuld tid

1-0 Anna Johansen (2'); 2-0 Kristina Brudvik, (16'); 2-1 Phiona Nabbumba (24'); 3-1 Malin Mentzoni Pettersen (39'); 4-1 Lise Dissing (52')
1-4
4-1
Nederlag til FK Bodø/Glimt i sidste træningskamp

FK Bodø/Glimt sejrede 4-1. Phiona Nabbumba reducerede til 1-2 for B.93 i første halvleg.

Ca. 25

B.93 spillede søndag kl. 11.00 sommerens sidste træningskamp inden det på fredag 9. august kl. 19.00 går løs i den første kamp i Gjensidige Kvindeligaen mod HB Køge hjemme på Østerbro Stadion.

Norske FK Bodø/Glimt har været på træningslejr nogle dage i Ballerup-Skovlundes anlæg og det var i den forbindelse, at B.93 søndag var i Ballerup Idrætspark for at pudse formen af samtidig med en række nye spillere skal spilles ind på holdet.

Første halvleg endte 3-1 til FK Bodø/Glimt. Phiona Nabbumba fik reduceret til 1-2 for Østerbro-holdet.

Regnen tog til i 2. halvleg, og det blev kun til en enkelt scoring mere til det gæstende norske hold, så kampen endte med et 4-1 nederlag.

B.93'ere viste glimrende spil og og gode takter i flere perioder af kampen, selv om det endte med et nederlag.

Kvinderne spiller deres første kamp i Gjensidige Kvindeligaen på fredag 9. august kl. 19.00 hjemme på Østerbro Stadion mod HB Køge. Find din billet her.