1-0 Frederik Christensen (18')
0-1
1-0
Nederlag i Slagelse

I en kamp uden de store målchancer trak hjemmeholdet desværre det længste strå og B.93 tabte 1- 0.

Resultat: 0-1
Spillested:
Slagelse Stadion
Dato:
3/5/2024
Tilskuertal:

Fredagens kamp mod Næstved blev afviklet i Slagelse, da Næstveds egen bane er ved at blive lagt om.

Begge hold var således på udebane, men de mange medrejste 93'ere på tribunen gjorde deres til, at B.93 skulle føle sig mest hjemme i de uvante omgivelser.

B.93'erne lagde ud med et par lovende angreb, når det lykkedes at kombinere sig fladt igennem Næstveds kæder. Men det var en ret jævnbyrdig indledning, hvor de to hold følte hinanden på tænderne.

”De Grønne” satsede som vanligt hele butikken på dødbolde. Men det blev nu et indlæg fra venstre, der endte med at resultere i Næstveds føringsmål. Indlægget ramte Jacob Egeris' arm, i det han forsøgte at afvise det, hele den sydsjællandske lejr råbte på straffespark, dog ikke Frederik Christensen, som kom først på den løse bold og knaldede den ind bag en chanceløs Falkesgaard i målet.

Kort efter scoringen var B.93 tæt på at svare igen. Daniel Thøgersen var først på en ripost efter en målmandsretur, men måtte se sit forsøg dumpe ned på overliggeren via Næstved-målmand Rømers ene hånd. Også Osman Addo havde et behjertet forsøg med bud efter det fjerneste målhjørne.

Næstved kunne dog også have øget deres føring, men heldigvis parerede Falkesgaard en oplagt Næstved-mulighed, da hele 93-defensiven blev rullet op efter et mislykket presspil højere oppe på banen.

Mod slutningen af halvlegen trak sydsjællænderne sig længere tilbage på banen, og så var det slut med chancerne i første halvleg.

INGEN STORE CHANER I 2. HALVLEG

Og vi blev heller ikke ligefrem forkælet med chancer efter pausen.

Magnus Bøttker, der kom på banen fra anden halvlegs start, havde et godt forsøg fra en spids vinkel, men Rømer fik pareret Bøttkers flade afslutning mod det lange hjørne.

Men ellers så man meget lidt til 93-offensiven efter pausen. Næstved stod ikke så dybt på banen som i slutningen af første halvleg, for det var ikke nødvendigt. De fik sat sig på midtbanen og spillede kløgtigt sekunderne af uret.

Mod slutningen af kampen forsøgte 93erne sig med lange bolde, der skulle heades videre ind i Næstved-feltet. Kort tid fik Jeppe Erenbjerg fat i en af disse nedfaldsbolde og afsluttede fra kanten af feltet. Men ak, skuddet gik lige på Rømer, og tættere på en udligning kom B.93 ikke.

Største opmuntring i anden halvleg var opbakningen fra de feststemte 93-fans, kulminerende med en fællessang med personalet i salgsboden i hjørnet af stadion. Og vi tager det gode humør med til fredagens lige så vigtige kamp mod HB Køge på Østerbro Stadion, hvor der atter bliver dækket op til fredagsfest.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Vi spiller en for dårlig kamp fredag aften.

- Vi får aldrig rigtigt sat vores spil. Vi spillede for langsomt, med for mange berøringer, så det blev en kamp uden tempo, hvor det blev for meget på Næstveds præmisser.

- Alt i alt var det en kamp uden de helt store målchancer, der bare skulle slutte 0-0.

- Vi tabte kampen i dag, og er selvfølgelig skuffede over det. For dét vi viste fredag aften i Slagelse er ikke vores niveau. Det virkede som om vi spillede lidt for meget med håndbremsen trukket.

- Nu skal vi lave lagt en masse energi i kampen næste fredag mod HB Køge, så vi kan give vores fantastiske fans en sejr. De gav os en super støtte i Slagelse, som vi desværre ikke kvitterede for.