Referat

B.93 – FC Roskilde
FC Roskilde — B.93

Fuld tid

0-1 Oliver Juul (33'); 0-2 Andreas Maarup (61'); 0-3 Roni Arabaci (78'); 0-4 Selim Baskaya (straffe, 104'); 0-5 Roni Arabaci (109')
0-5
5-0
Nederlag i generalprøven

Kampen blev spillet over tre halvlege på 45 minutter.

Ca. 75

Lørdag 13. juli dannede Svanemølleanlægget rammen om sommerens sidste træningskamp forud for sæsonpremieren i NordicBet Ligaen.

Kampen mod FC Roskilde var oprindeligt planlagt til Østerbro Stadion kl. 15.00, men måtte på grund af regnen flyttes til klubbens anlæg med kick-off kl. 12.00.

Opgøret blev således afviklet i silende regnvejr. Kampen var aftalt til at blive spillet over 3x45 minutter, så begge hold kunne skifte rundt og få minutter i benene til alle.

Emeka Nnamani havde efter 25 minutter en listig afslutning tæt forbi den ene opstander.

B.93 var tæt på et par gange mere med fine forsøg fra Emeka Nnamani og Fisnik Isaki, men FC Roskilde keeperen fik afværget flot af et par omgange.

Magnus Bøttker fik også en god afslutningsmulighed tæt under mål efter et hjørne, Mikkel Mouritz forsøgte sig med et frispark og Tobias Blidegn var ved at komme fri til afslutning på en aflevering fra Emeka Nnamani.

Men bolden ville ikke ind for hjemmeholdet i dag.

I stedet for blev 93'erne straffet foran mål i fem omgange af FC Roskilde spillerne, hvor de to sidste mål faldt i slutningen af tredje halvleg, og vi måtte derfor til sidst se sig besejret med 0-5 i generalprøven.

Resultaterne i træningskampene er som bekendt ikke vigtige. Nu venter en god træningsuge frem mod sæsonens første kamp hjemme mod Kolding IF på fredag 19. juli kl. 19.00, hvor der er point på spil.

Vi glæder os til at se rigtig mange på Østerbro Stadion til at støtte holdet. Vel mødt.

Find din billet eller sæsonkort her.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X, Facebook, Instagram og YouTube.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer. Vi har et par situationer mere fra kampen udover dem, vi har linket til i referatet ovenfor.