Kamp
Referat

B.93 – Kolding IF
Kolding IF — B.93

Fuld tid

0-0
0-0
Målløs sæsonpremiere hjemme mod Kolding IF

Målløs sæsonpremiere hjemme mod Kolding IF

Kolding IF fik udvist Paul Ngongo kort før pausen.

Resultat: 0-0
Spillested:
Østerbro Stadion
Dato:
19/7/2024
Tilskuertal:
1.158

Der var budt op til fodbold, fredagsfest og feriestemning på Østerbro Stadion, der var i gavehumør og delte gratis fadøl ud til de første 200 fremmødte i fanzonen inden kampstart.

Til opgøret havde cheftræner Kim Engstrøm valgt at give officiel debut til to nye spillere, da Mikkel Wohlgemuth og Ludvig Henriksen begge startede inde og fik deres første gældende spilleminutter i B.93-trøjen. Nicklas Mouritsen var også tilbage i B.93 trøjen, men spillede som bekendt 12 kampe i foråret 2012 (som U17-spiller) for 1. holdet.

Kampens indledning var jævnbyrdig og uden de helt store og åbne målchancer i nogen af enderne, selvom der var optræk til flere farlige situationer for B.93 uden det dog for alvor kom tæt på.

Især Emeka Nnamani og Osman Addo havde et godt øje for hinanden og indgik i flere gode kombinationer. Osman Addo fik i begyndelsen af kampen også vist lækre detaljer og driblinger rundt om Kolding IF-spillerne.

Det var også gennem Osman Addo og Nicklas Mouritsen i venstresiden, at B.93 var farligst i 1. halvleg. Det høstede B.93 frugterne af umiddelbart inden pausen, da netop Nicklas Mouritsen blev fældet af Kolding IF’s Paul Ngongo, som modtog sit andet gule kort og måtte gå tidligt i bad.

Således endte de første 45 minutter på Østerbro Stadion uden mål, men med et B.93-mandskab, der kunne gå til pause med opløftede hoveder og med udsigten til at spille med en mand i overtal i hele 2. halvleg.

LIGE VED OG NÆSTEN

Efter pauseteen blev spillerne taget imod med taktfaste klapsalver fra lægterne, hvor fansene samtid råbte og skreg den klassiske sang fra Terrassen med håbet om ”bare et enkelt lille mål, bare et enkelt lille mååål ...”.

Det var dog nemmere sagt end gjort, da Kolding IF kom ud til 2. halvleg i en 5-3-1-formation, som B.93 havde svært ved at nedbryde.

Gæsterne var dog ikke kun kommet for at forsvare, og efter en lille times spil havde et indlæg fra Kolding IF’s Abdoulie Njai nær overlistet Michael Falkesgaard i B.93-buret, der dog kunne prise sig lykkelig for at overliggeren tog fra.

Med små tyve minutter igen spillede cheftræner Kim Engstrøm sine første kort fra bænken, da Sebastian Clemmensen og Tobias Blidegn blev bragt i spil for at fremtvinge den forløsende scoring.

Det endte dog uden mål på Østerbro Stadion, selvom Emeka Nnamani, der netop var blevet kåret til Man of the Match af de 1.158 fremmødte tilskuere, også var tæt på at kunne lade sig hylde som matchvinder dybt inde i overtiden, men hans afrettede skud sneg sig lige over mål.

CHEFTRÆNER KIM ENGSTRØM UDTALER

- Vi er i gang med første kamp i sæsonen. Vi har et point på kontoen. Sidste sæson havde vi nul point efter to kampe, så det er egentlig fornuftigt nok.


- Det er klart, at der er nogle spillemæssige ting, hvor vi kan blive bedre. Nogle relationer, der lige skal helt på plads.

- Og når Kolding får udvist en mand før pausen, så var det da også vores ambition at gå efter de tre point.


- Men vi må også sige der var en god modstander at tage højde for. Kolding steppede bare nærmest 10 % op, da de kom en mand i undertal. Det er jo noget Kolding er gode til i forvejen. De står godt i forsvaret, og de blev nærmest sværere at bryde ned med ti mand i 2. halvleg.


- Så alt i alt er det okay og vi ser nu frem mod næste kamp ude mod FC Roskilde. 


- Tusind tak til de mange fans der var troppet op igen-igen på denne dejlige sommeraften på Østerbro Stadion. Støtten betyder enormt meget for os alle i truppen.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X og Instagram, hvor du kan få live opdateringer fra kampene. På Facebook og Linkedin kommet du også tæt på klubben.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer.

HOLDET PÅ BANEN

Michael Falkesgaard

Ludvig Henriksen
Jacob Egeris
Emil Christensen
Nicklas Mouritsen

Niels Morberg (ud 72')
Mikkel Mouritz (ind 95')

Fisnik Isaki (ud 72')
Mikkel Wohlgemuth (ud 83')
Osman Addo (ud 83')

Emeka Nnamani

PÅ BÆNKEN

Aris Vaporakis
Abdullah Iqbal
Jonathan Mathys (ind 83')
Sebastian Clemmensen (ind 72')
Tobias Blidegn (ind 72')
Gustav Højbjerg
Ruben Minerba (ind 95')
Magnus Bøttker (ind 83')
Dino Alijagic

Kampreferat: Pelle Kirchner.
Fotos: Freja Borne.