Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Kvinderne melder sig klar til kamp

Kvinderne melder sig klar til kamp

Vi møder HB Køge i dag fredag 9. august 2024 kl. 19.00 på Østerbro Stadion.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

B.93 har truppen klar til at tage kampen op i Gjensidige Kvindeligaen, og vi starter med en spændende udfordring når HB Køge kommer på besøg på Østerbro Stadion.

Se den aktuelle trup og hør fra anfører Signe Munk og cheftræner Peer Lisdorf.

Anfører og målvogter Signe Munk udtaler

- Jeg tror roligt, at jeg kan sige for hele holdet at vi er meget spændte på vores første kamp i sæsonen i Gjensidige Kvindeligaen på Østerbro stadion.

- Der er sket mange nye ting i klubben og for holdet og jeg tror helt bestemt at vi går en meget spændende tid i møde, hvor vi kan udvikle os som hold, fodboldspillere og ikke mindst mennesker.

- Jeg forventer, at det bliver en benhård sæson hvor vi bliver udfordret maksimalt og vores første kamp mod HB Køge bliver ingen undtagelse.

- Så vi skal give alt vi har i hver kamp.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Vi har trænet godt i en travl opstartsperiode med nogle få ændringer i truppen.

- Vi har spillet nogle hårde træningskampe og truppen er godt forberedt til efterårets spændende ligakampe, hvor vi vil gøre vores bedste og kæmpe til det sidste i alle kampe.

- Truppen trives med hinanden og har et stærkt sammenhold, som bliver vigtigt hvis vi skal klare os godt. Vi har stor tro på egne evner, både individuelt og som hold.

- Rebeka er som bekendt skiftet til dagens modstander fra HB Køge og vi har fået en dygtig angriber i Thea Rohde som erstatning. Vi skal gøre alt for at Thea falder godt til og udvikler sig til en top angriber, men med stor tålmodighed og forståelse for at hun skal have tid til at opbygge relationer med sine nye medspillere omkring sig.

- Vi ønsker at vise os positivt frem og være med til st underholde vores trofaste og forhåbentlig mange kommende fans i Gjensidige Kvindeligaen.

Vi har denne sommer sagt pænt farvel til Rebeka Winther, Leila Moçambique, Daphine Nyayenga, Malin Bernt Schöps, Olivia Bergmann og Freja Marie Pedersen.

Nye i truppen er Thea Rhode, Julia Hjørlunde, Cilje Ostenfeld, Laura Juul og Malou Klitte.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til fodbold i landets bedste fodboldrække i aften fredag 9. august kl. 19.00 hjemme på Østerbro Stadion mod HB Køge. Find din billet her.

Hvis du ikke har mulighed for at se kampen på Østerbro Stadion, kan du på det spritnye Kvindeliga Live site se alle kampene i Gjensidige Kvindeligaen mod abonnement.

Foto: Christian Midtgaard.