Kamp
Referat

B.93 – HB Køge
HB Køge — B.93

Fuld tid

0-1 Sarah Thygesen (55'); 0-2 Signe Markvardsen (64'); 0-3 Emma Regan (67')
0-3
3-0
HB Køge trak fra i 2. halvleg

HB Køge trak fra i 2. halvleg

1. Kvindesenior er nu i gang med Gjensidige Kvindeligaen. Næste opgave er 1. runde i Gjensidige Kvindepokalen ude med Vallensbæk IF på onsdag 14. august med kick-off kl. 18.30.

Resultat: 0-3
Spillested:
Østerbro Stadion
Dato:
9/8/2024
Tilskuertal:
280

B.93 tabte fredag aften 0-3 hjemme mod HB Køge. 280 tilskuere havde fundet frem til Østerbro Stadion for at støtte kvinderne i deres første kamp i Gjensidige Kvindeligaen i denne sæson.

Kvinderne spillede en flot 1. halvleg, hvor HB Køge reelt kun tilspillede sig en enkelt stor mulighed. Holdet stod godt i defensiven og fik holdt HB Køge fra fadet.

DYRE LÆREPENGE

Efter pausen blev det lidt mere rodet og HB Køge var kyniske til at udnytte et par uprovokerede og personlige fejl, som kostede scoringer.

Signe Munk var ærgerlig over 0-1 scoringen på frispark, men spillede ellers en rigtig flot kamp ellers og havde flere gode redninger og indgreb i kampen, som holdt Østerbro-holdet inde i kampen.

Lidt dyre lærepenge, men holdet arbejder stenhårdt videre træningsbanen og tager læringerne med sig.

Næste kamp er 1. runde af Gjensidige Kvindepokalen, hvor kvinderne møder Vallensbæk IF ude på onsdag 14. august med kick-off kl. 18.30.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Kampen blev med eller mindre som forventet.

- Vi kæmpede bravt, holdt os inde i kampen længe og går til pause med 0-0.

- Jeg er dog lidt ærgerlig over resultatet. De mål de får kunne være undgået. Det første mål havde Signe jo taget på en god dag, men hun står også en fremragende kamp med flere store redninger. De to andre var også mål vi kunne have undgået.

- Det synes jeg er meget ærgerligt, men det er  dedyre lærepenge vi får som oprykkerhold.

- Generelt havde HB Køge flere chancer end vi havde og de har flere erfarne spillere, der har spillet mange Liga-kampe. Så vi må sige, at sejren var fortjent nok.

- Der er dog mange gode ting vi kan tage med os videre til de næste kampe, især i forhold til at vænne os til tempoet og fysikken i Kvindeligaen.



- Nu står den på et par gode træningspas inden vi i første omgang møder Vallensbæk IF ude i pokalen på onsdag.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge klubben på YouTube, Twitter, Facebook og Instagram. Abonnér desuden på B.93's YouTube-kanal, så får du notifikationer, når vi løbende lægger nye B.93 TV-videoer op.

Vi havde et stærkt SoMe Team hold på plads til sæsonens første kamp i Gjensidige Kvindeligaen på Østerbro Stadion, og har samlet nogle af B.93 TV indslagene til dig på YouTube. Se for eksempel pre-match og post-match interview med cheftræner Peer Lisdorf, spillerne der varmer op, Signe Munk med sikre hænder inden kampen og indløb på Østerbro Stadion.

MÅL OG HØJDEPUNKTER PÅ KVINDELIGA.LIVE

Find highlights og post-match interview på kvindeliga.live.

HOLDET PÅ BANEN

Signe Munk

Sandra Olabi
Sara Grønhøj (ud 85')
Julie Hemmingsen (ud 85')
Sofie Thrige Andersen

Filippa Høgild (ud 72')
Phiona Nabbumba

Frederikke Benfeldt Sørensen (ud 72')
Mille Bech
Jazmin Issa (ud 58')

Thea Rhode

PÅ BÆNKEN

Alma Meier
Julia Hjørlunde (ind 72')
Laura Vallentin (ind 85')
Caroline Nicolaisen (ind 72')
Maria Slott
Laura Juul (ind 58')
Malou Klitte (ind 85')

Kampreferat: Klaus B. Johansen.
Fotos: Jeppe Wermuth.