1-0 Emeka Nnamani (25')
1-0
0-1
Første hjemmebanesejr kom i hus

Emeka Nnamani satte den afgørende scoring ind i 1. halvleg efter et fornemt oplæg fra Nicklas Mouritsen.

Resultat: 1-0
Spillested:
Dato:
21/9/2024
Tilskuertal:
1.993

På et solbeskinnet Østerbro Stadion tog B.93 lørdag eftermiddag imod gæsterne fra AC Horsens. Hjemmeholdet jagtede oprejsning efter sidste rundes nederlag imod Esbjerg fB og AC Horsens kom til København med et 2-2 resultat imod topholdet OB i bagagen.

Det var også AC Horsens, der startede kampen bedst. Allerede efter otte minutter sparkede den tidligere Randers FC profil, Mikkel Kallesøe, bolden på stolpen og så var opgøret for alvor i gang.

De første 24 minutter fortsatte med et tungt pres fra gæsterne, hvor startdebuterende Jores Okore, reservekeeper Aris Vaporakis og resten af B.93 holdet havde nok at se til.

Men ud af ingenting lykkedes det, minuttet efter, B.93 at bringe sig foran på mål af Emeka Nnamani. Et fladt indlæg fra Nicklas Mouritsen endte for fødderne af den unge angriber og så kunne han sende hjemmeholdet i front og Mouritsen kunne notere sig for en assist for anden kamp i streg.

Det tog pusten lidtfra AC Horsens og resten af 1. halvleg var uden de store chancer til begge hold.

Anden halvleg skulle dog vise sig at blive noget af en afslutningsfest for udeholdet. Hele 31 afslutninger kunne gæsterne notere sig for efter kampen.

Efter 60 minutter faldt den største chance til nyindkøbte Marvin Egho, da han blev sendt alene i dybden. Den store østriger brændte dog ved at sparke bolden langt over mål.

Syv minutter senere havde AC Horsens den næste store mulighed, da Kolskogen sendte et kvalificeret indlæg ind foran mål, men ingen AC Horsens-spillere ville sende bolden i mål.

Gæsterne fortsatte det tunge pres resten af kampen, men en storspillende Aris Vaporakis i målet, god fight af alle 93'ere og manglende kynisme fra gæsterne gjorde at bolden ikke kom i mål.

Derfor led gæsterne sæsonens første udebanenederlag, mens Østerbro-mandskabet omvendt fik sin første hjemmebanesejr i sæsonen.

NÆSTE KAMP

På tirsdag 24. september kl. 16.00 møder vi Næsby Boldklub på udebane i Oddset Pokalen.

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler

- Vores forsvarsspil var rigtig godt i dag, og vi var også heldige i nogle situationer. AC Horsens har nogle store chancer.

- Jeg tror vi har tre skud på mål, da vi scorer et mål, så det var effektiviteten og kynismen der blev afgørende i dag.

- Stor ros til hele holdet, alle 11 startende og de fem, der kommer ind.

- Det var på ingen måde vores bedste kamp på bolden, men så fik vi bevist, at vi også kan forsvare rigtigt godt og mere lavt, end vi ville.

- Jeg synes vi skulle have været bedre på bolden, men vi skal også give cadeau til et super godt Horsens hold.- Vi er glade for de tre point. Det er vigtige point, som placerer os godt i tabellen.

- Nu kigger vi fremad mod pokalkampen ude mod Næsby Boldklub på tirsdag og endnu en udekamp i Fredericia på lørdag.

- Vi sætter stor pris på den flotte opbakning i dag fra jer fans. 2.000 tilskuere sådan en tidlig lørdagskamp på Østerbro Stadion. Det er fremragende, og I hjalp os med at krige resultatet hjem hele vejen.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X og Instagram, hvor du kan få live opdateringer fra kampene. På Facebook og Linkedin kommer du også tæt på klubben.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer.

Fra kampen i dag kan du for eksempel se pre-match interview, indløb, pause-interview og post-match interview, stemning fra tribunen og Aris Vaporakis, der tager teten med megafonen og sætter gang i lægterne efter kampen. Og mange flere på YouTube kanalen.