Kamp
Referat

B.93 – Karlslunde IF
Karlslunde IF — B.93

Fuld tid

0-1 Emeka Nnamani (90+1')
1-0
0-1
Forløsende scoring i overtiden af Emeka Nnamani

Forløsende scoring i overtiden af Emeka Nnamani

Emeka Nnamani sikrede sejren med sin første tællende scoring for Østerbro-mandskabet.

Resultat: 1-0
Spillested:
Karlslunde Stadion
Dato:
5/8/2024
Tilskuertal:
Ca. 350

Mandag aften var B.93 i Karlslunde for at møde det lokale danmarksseriehold i 1. runde af pokalturneringen.

Karlslunde Stadion går også under navnet Hampen Park, men selv om der manglede lidt mere end et d for at tangere stemningen på det berømte stadion i Glasgow, skabte de vel omkring 3-400 tilskuere en ganske fin pokalstemning på det lille stadion.

Cheftræner Kim Engstrøm gav som ventet en pause til flere af aktørerne fra fredagens kamp mod Vendsyssel FF, men det var ikke desto mindre et 93-hold, der satte sig tungt på spillet fra kampens start med tempofyldt og energisk spil.

Der gik ikke længe før de til lejligheden sortklædte gæster spillede sig til den ene gode mulighed efter den anden. Især en meget aktiv Jonathan Mathys havde flere store chancer. Men en kombination af uskarphed og glimrende målmandsspil medførte, at 0-0 utroligt nok stod sig til pausen, selv om B.93 godt kunnehave ført med to eller tre mål.

FORLØSENDE SCORING AF EMEKA NNAMANI

Anden halvleg blev skudt i gang med manér af Tobias Blidegn, som fra kanten af feltet sendte bolden på stolpen. Men så var det som om 93-spillet blev noget mere sløvt og skævt på Hampen Park. Trods stort spilovertag spillede Kim Engstrøms tropper sig frem til bekymrende få målchancer.

Selv om en firedobbelt udskiftning gav lidt mere liv i kludene, og især Osman Addo tryllede efter behag på venstrefløjen, lykkedes det hårdt kæmpende Karlslunde-forsvar gang på gang at få en fod eller et hoved i vejen, når 93erne forsøgte at sætte trumf på.

Karlslunde fik faktisk et par halve chancer på deres få visitter i 93-feltet, så sensationen lurede.

Indtil minut 91, hvor Jonathan Mathys blev sendt af sted i dybden med en lang fremlægning i højre side. Egentlig var Karlslundes venstre back først på bolden, men den dødtrætte forsvarsspiller mistede fodfæstet, så Mathys slap fri og enkelt kunne sende bolden på tværs til indskiftede Emeka Nnamani, der blot skulle prikke kuglen i det tomme mål.

I de syv minutters overtid, der fulgte, havde samme Nnamani to kæmpechancer for at score til både 2- og 3-0.

Men det blev ved 1-0 og avancement til 2. runde af Oddset Pokalen. Meget mere skal der ikke siges om den mandag aften på Hampen Park.

CHEFTRÆNER KIM ENGSTRØM UDTALER

- Det handler først og fremmest om at komme videre. Så vi er tilfredse efter i dag.

- Stor ros til drengene for at klø på i alle 96 minutter. Vi vidste det ville blive vanskeligt. Det er årets kamp for Karslunde her i 1. runde. Vi havde tre i dag, som også startede mod Vendsyssel i fredags, så vi vidste godt der var en masse relationer, som ikke sad i skabet.

- Men vi havde forventet en god arbejdsindsats, og det synes jeg drengene forsøgte hele vejen igennem. Vi er måske også lidt uheldige med ikke at føre i 1. halvleg. Vi har i hvert fald rigelige muligheder for at score.

- Vi er videre. Det er det vigtigste.

- Det var også vigtigt at få spilleminutter til dem, der ikke har spillet så meget i de første par kampe i turneringen.

- Jeg synes vi får skabt fint med chancer gennem kampen og forsvarer os langt hen af vejen også fint. Det bliver lidt bøvlet, når man møder et hold der kæmper alt hvad de overhovedet kan og ikke spiller helt i samme tempo som vi gør. Det bliver lidt urytmisk.

- Men postivt hele vejen rundt. Dejligt vi fik scoret til sidst, så vi ikke skulle bruge 30 minutter mere. Dejligt for Emeka han fik scoret et tællende mål. Mathys laver også en super oplæg, hvor han viser han ikke er egoistisk og spiller chancen større.

- Tak til jer fans, der havde taget turen herud i dag. Altid en kæmpe fornøjelse med jeres støtte.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Følg klubben på X og Instagram, hvor du kan få live opdateringer fra kampene. På Facebook og Linkedin kommer du også tæt på klubben.

Husk at abonnere på B.93's YouTube kanal, så får du notifikationer når der er nye B.93 TV-videoer.

Se hele post-match interviewet på YouTube. Samme sted finder du pre-match interview, pause-interview med assistenttræner Kasper Lorentsen og diverse andre gode B.93 TV klip før, under eller efter kampen, for eksempel B.93 Fanklub på away tur gående mod Karlslunde Stadion, Aris Vaporakis med sikre hænder og fødder til opvarmningen, spillerne der varmer op og ikke mindst bentøjet, der skal sættes i svingninger.

MÅL OG HØJDEPUNKTER PÅ POKALTURNERING.DK

Find highlights på pokalturnering.dk.

HOLDET PÅ BANEN

Aris Vaporakis

Ludvig Henriksen
Emil Christensen
Ruben Minerba
Gustav Højbjerg (ud 63’)

Mikkel Wohlgemuth (ud 63’)
Niels Morberg

Fisnik Isaki (ud 63’)
Tobias Blidegn (ud 63’)
Magnus Bøttker (ud 82’)

Jonathan Mathys

PÅ BÆNKEN

Michael Falkesgaard
Nicklas Mouritsen (ind 63')
Jacob Egeris
Mikkel Mouritz (ind 63')
Emeka Nnamani (ind 82')
Elias Idrissi
Osman Addo (ind 63')
Nicolaj Thomsen (ind 63')
Danis Faljic

Kampreferat: Mads Mazanti.
Fotos: Tobias Kongsvang.