Kamp
Referat

B.93 – Brøndby IF
Brøndby IF — B.93

Fuld tid

1-0 Frederikke Bruun (20'); 2-0 Linnéa Borbye (40'); 3-0 Dajan Hashemi (75');
0-3
3-0
En god test ude mod Brøndby IF

En god test ude mod Brøndby IF

Trods gode takter i lørdagens testkamp ude mod Brøndby IF, endte det med et 3-0-nederlag mod vestegnsklubben.

Resultat: 0-3
Spillested:
Brøndby Stadion, Bane 2
Dato:
27/7/2024
Tilskuertal:
Ca. 100

Forberedelserne til den kommende sæson fortsatte lørdag eftermiddag med endnu en testkamp, denne gang hed modstanderen Brøndby IF, som er endnu et af de hold, der venter i Gjensidige Kvindeligaen.

93’erne havde trukket i de røde udebanedragter til dagens opgør, mens hjemmeholdet spillede i deres vanlige gule og blå farver. 

Første halvleg bød på flere gode muligheder til gæsterne, hvor et højt pres og dygtig boldomgang i flere perioder fik testet de mangedobbelte danske mestre, hvor blandt andet fine indlægsforsøg skabte problemer i Brøndby IF-feltet. 

Hannah Holgersen kom midtvejs i halvlegen også tæt på at være helt fri i feltet, men kort før afslutningen blev sendt af sted mod kassen, blev muligheden afværget af hjemmeholdet.

I modsatte ende var værterne en anelse skarpere, og Frederikke Bruun sendte en flad inderside i nettet bag Signe Munk til 1-0-føring.

Kort før pausen var de igen farlige, og denne gang var det tidligere B.93’er, Linnéa Borbye, der kunne øge føringen.

B.93 styrede ellers store dele af halvlegen, men der manglede lige det sidste. 

Efter flere ændringer i pausen fortsatte 93’erne ufortrødent deres fine spil, men bedst som indskiftede Astrid Husemoen rev den ene gode fodparade efter den anden fremragende refleksredning frem, fik Brøndbys Dajan Hashemi scoret direkte på hjørnespark med et kvarter tilbage af opgøret, hvilket også endte med at være slutresultatet.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Fremgang i forhold til sidste weekends kamp.

- Det er tydeligt, at vi har fået trænet noget mere og fået flere spillere klar til kamp i dag, hvor vi i flere perioder spiller fint med i kampen mod Brøndby.

- Selvom de har bolden mere end os, lykkes vi fint i vores lave defensive organisation, som vi har trænet og haft fokus på til kampen i dag.

- Og når Brøndby fik slået indlæg fra siden, var vores centerforsvarere godt placeret og fik afvist i flere situationer.

- Vi får erobret bolden højt i banen i vores høje pres, som også var et fokuspunkt, og med større kvalitet kunne vi godt have kommet frem til bedre afslutningsmuligheder.

- Generelt var vi ofte oppe i Brøndbys felt, og det er positivt, at vi lykkes med disse gennembrud i siderne og med indlæg. Men vi skal arbejde på at spille chancerne større og blive mere målsøgende i modstanderens felt.

- Vi forsøgte at spille os ud af Brøndbys høje pres helt nede fra egen målmand, og det er en del af vores stil, at vi skal være modige med bolden. Nogle gange lykkes det rigtigt fint, og vi får vendt spillet og fastholdt bolden, men i nogle situationer sker der fejl, og vi giver Brøndby nogle farlige omstillingsmuligheder. Dem lærer vi af og kommer videre.

- Brøndby havde flere chancer end os og vandt fortjent, men vores spillere kæmpede godt og fightede til det sidste, og det er vigtigt.

- Vi skal være et hold, der aldrig giver op og hele tiden arbejder stenhårdt på at forbedre os.

B.93 PÅ SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge klubben på YouTube, Twitter, Facebook og Instagram. Abonnér desuden på B.93's YouTube-kanal, så får du notifikationer, når vi løbende lægger nye B.93 TV-videoer op.

HOLDET PÅ BANEN

Signe Munk (ud 45’)

Sandra Olabi (ud 78’)
Julie Hemmingsen (ud 74’, ind 78’)
Laura Vallentin (ud 32’, ind 74’)
Sofie Thrige Andersen (ud 45’)

Caroline Nicolaisen (ud 45’)
Maria Slott (ud 60’)
Mille Bech (ud 60’)

Frederikke Benfeldt (ud 45’)
Hannah Holgersen (ud 45’)
Jazmin Issa (ud 45’)

PÅ BÆNKEN

Astrid Husemoen (ind 45’)
Sara Grønhøj (ind 30’)
Julia Hjørlunde (ind 45’)
Thea Rhode (ind 45’)
Doha Bouraba (ind 45’)
Freja Marie Pedersen (ind 45’)
Laura Juul Hansen (ind 45’)
Filippa Høgild (ind 63’)

Kampreferat: Frederik Knygberg.
Fotos: Freja Borne.