Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
Christian Engell er ny adm. direktør i B.93

Christian Engell er ny adm. direktør i B.93

Bestyrelsesformand for B.93 Kontrakt Fodbold ApS Lars Lüthjohan byder Christian velkommen.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Christian Engell, tidligere Performance konsulent i Brøndby IF og Head of People and Culture i FC København, bliver ny administrerende direktør i B.93.

Det er med stor glæde, at bestyrelsesformand for B.93 Kontraktfodbold ApS Lars Lüthjohan byder Christian velkommen:

Bestyrelsesformand for B.93 Kontrakt Fodbold ApS Lars Lüthjohan udtaler

- Christian kender klubben rigtig godt og var med i den gruppe som tilbage i 2015 formulerede de værdier og den strategi, som er fundamentet for den værdibaserede ledelse vi ønsker i B.93.

- Efter i halvandet år at have løst forskellige opgaver for os kommer Christian nu til at fungere som administrerende direktør, da vi mener han har forudsætningerne for at fortsætte udviklingen på tværs af segmenter i klubben.

- Det er vores mål at sikre, at vi i relation til vores 1. senior herrer og 1. senior kvinder samt pige- og drengeakademiet får udnyttet synergier i videst muligt omfang.

- Samtidig skal vi sikre, at det arbejde der udføres for eliten kan være til gavn i breddesegmentet. Uden en velfungerende breddeafdeling, ingen elite. Egentlig er det ganske simpelt.

Christian Engell udtaler

- At få lov at lede en af landets ældste og mest vindende fodboldklubber, et så stærkt værdifællesskab og et nyskabende fodboldbrand er et privilegium jeg ikke kunne sige nej til. Jeg går ydmygt og motiveret til opgaven.

- Jeg har brugt hele mit voksne liv på at assistere andre i at præstere på øverste niveau. Og det er præcis dét jobbet som administrerende direktør handler om for mig.

- Jeg skal tjene spillere, ledere, frivillige og fans, så vi sammen kan løfte B.93 til næste niveau. For ni år siden talte vi om et kæmpe uforløst potentiale. Det er der stadig trods klubbens flotte udvikling de seneste år. Det er min opgave at sikre at udviklingen fortsætter.

- Vi er en klub, hvor spillerne og spillet kommer i første række og hvor måden vi gør tingene på, er vigtigere end resultatet. Vi vil gerne konkurrere mod de bedste og se hvor langt vi kan nå, men aldrig ved at gå på kompromis med vores grundlæggende værdier.

- Jeg kender ikke andre fodboldklubber, der har kærlighed som den vigtigste værdi. Det er netop kærlighed, der skal drive os frem mod at kunne spille med i toppen af dansk kvinde- og herrefodbold i tæt forening med ét samlet akademi for piger og drenge og en velfungerende breddeafdeling.

- På den baggrund glæder jeg mig til, sammen men en stærk organisation, at få samlet Østerbro og København omkring inspirerende fodbold, der appellerer til et mangfoldigt publikum, hvor der er plads til både barnevogne og hurtige solbriller på tribunen.

B.93's bedste kvindehold spiller deres første kamp i Gjensidige Kvindeligaen på fredag 9. august kl. 19.00 hjemme på Østerbro Stadion mod HB Køge. B.93's mandskab i NordicBet Ligaen er godt i gang med sæsonen med uafgjort i sæsonpremieren mod Kolding IF, en sejr ude over FC Roskilde, et snævert nederlag hjemme til Vendsyssel FF og en sejr i første runde af Oddset Pokalen ude over Karlslunde IF.

Foto: Jeppe Wermuth.