Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
B.93 sælger Rebeka Winther til HB Køge

B.93 sælger Rebeka Winther til HB Køge

Det er tid til nye udfordringer for Rebeka, der scorede hele 33 mål i 27 kampe for B.93 i 2023/34 sæsonen, svarende til et snit på 1,22 pr. kamp.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

2023/24 sæsonen var outstanding, men snittet i alle Rebekas kampe i tiden i B.93 er også imponerende. 37 kampe og 34 mål blev det til - et snit på 0,92 pr. kamp.

I 93'eren portrættet 17. juni 2024 fortalte Rebeka om hendes glæde ved at spille i klubben og om hendes fodboldidol.

I forbindelse med skiftet til HB Køge har vi fået ord om betydningen for salget af talentchet Tonny Jørgensen, Rebeka som spiller og holdkammerat fra cheftræner Peer Lisdorf, ligesom Rebeka selv sender en hilsen til alle i klubben som tak for en dejlig tid.

Cheftræner Peer Lisdorf udtaler

- Stort tillykke til Rebeka og ikke mindst HB Køge.

- Jeg kan godt forstå HB Køge har vist interesse og fulgt med i Rebekas udvikling, som spiller og målscorer, og nu fået hende med i deres trup.

- Og samtidig kan jeg også forstå, at Rebeka har søgt til en klub, der har et større setup, end hvad vi på nuværende tidspunkt kan tilbyde.

- Rebeka har altid levet og trænet seriøst og er meget ambitiøs. Det er derfor nu fuldt fortjent, at hun lever sin drøm ud i HB Køge.

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen og jeg sender en stor tak til Rebeka for hendes indsats og mange mål. Hun har været en vigtig person i holdets udvikling og succes.

- Rigtig meget held og lykke fremover.

Rebeka Winther udtaler

- Jeg har haft en fantastisk tid i B.93, som jeg altid vil huske og værdsætte.

- De har vist mig stor tillid fra første dag og jeg har udviklet mig både som person og spiller.

- Jeg har fået en god relation til alle i klubben og kommer til at savne min favorit københavnerklub.

- Jeg vil følge dem tæt, og ønsker dem det bedste i Kvindeligaen.

Salget til HB Køge vækker også begejstring hos talentchef Tonny Jørgensen, da det er i tråd med vores sportslige strategi at udvikle dygtige unge spillere – uanset om det er akademispillere eller unge seniorspillere – og lade dem komme videre, når muligheden for at prøve sig af på en højere hylde byder sig.

Tonny Jørgensen udtaler

- Rebekas skifte til HB Køge er en rigtig god historie for vores klub, og er det er derfor både med ærgelse, men mest glæde når vi kan sende hende videre til en af topklubberne i dansk kvindefodbold.

- Vi er meget stolte over at have været med til at udvikle Rebeka til den fodboldspiller på vores seniorhold, hun er i dag, og det er netop historier som denne, der er et godt forbillede for mange af vores unge talentfulde piger i B.93.

- Vi er en klub, der ønsker at være en af de største udviklingsplatforme for spillerne i Danmark, både på 1. holdet og på akademiet. Når vi lykkes med at forme en spiller på dette niveau, er det en del af vores strategi at sende dem videre til de større adresser. Lige nu er det toppen af Gjensidige Kvindeligaen, og på sigt er det udlandet.

- Det er en blåstempling af vores strategi om at skabe et miljø, der fokuserer på spillernes udvikling, og det er netop den oplevelse, vi ønsker at give til vores spillere på akademiet og hele vejen op til 1. holdet.

- Vi ønsker Rebeka stort tillykke med skiftet og på gensyn, når vi får besøg af hende og HB Køge i august.

Rebeka Winther skifter til HB Køge på en transfer med omgående virkning.

Held og lykke videre, Rebeka - og vi ses på banen i Gjensidige Kvindeligaen. Du er altid velkommen i B.93 igen.

Vi er glade på Rebekas vegne og stolte af at sende den dygtige angriber videre i karrieren.

Fotos: Christian Midtgaard.