Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
B.93 Kontrakt Fodbold ApS overtager Kvindeliga holdet

B.93 Kontrakt Fodbold ApS overtager Kvindeliga holdet

B.93 vil fortsat gå alternative veje.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

B.93's kvinder starter i morgen sæsonen i Gjensidige Kvindeligaen.

Administrerende direktør Christian Engell udtaler

- Som klub med kærlighed som kerneværdi er det med den største selvfølgelighed, at vi skal omfavne alt og alle og selvfølgelig også kvindefodbolden.

- Det er endeligt blevet muligt for os nu, hvor vi med overtagelsen for meget kort tid siden, har igangsat processen med at integrere vores Kvindeligahold og Pigeakademiet med resten af klubben.

- Vi er stolte over og glade for, at vi nu ikke bare vil kunne løfte vores eget setup, men også at vi i endnu højere grad vil kunne bidrage til udviklingen af pige- og kvindefodbold i hele Danmark.

- På den kommercielle side ligger der også et stort udviklingspotentiale og venter.

Kommerciel direktør Mikkel Christopher Jensen udtaler

- Dem, der har fulgt os de sidste par år er klar over at vi udfordrer status quo, og er tro mod at udvikle det alternativ vi mener der er behov for i fodboldverdenen.

- Vi glæder os derfor også til i samarbejde med vores gode partnere og community at være med til at hæve oplevelsen omkring kvindefodbold i Gjensidige Kvindeligaen.

- Den vågne iagttager vil allerede have bemærket vores første aktivering af setuppet omkring kvinderne i form af vores partnerskab med Baum und Pferdgarten og det meget flotte modeshow i går aftes onsdag 7. august på Østerbro Stadion.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til fodbold i landets bedste fodboldrække. Kvinderne spiller deres første kamp i Gjensidige Kvindeligaen på fredag 9. august kl. 19.00 hjemme på Østerbro Stadion mod HB Køge. Find din billet her.

Se truppen.

Foto: Jeppe Wermuth.