Kamp
Referat

B.93 –
— B.93

Fuld tid

-
-
B.93 siger farvel og på gensyn

B.93 siger farvel og på gensyn

Der vil til hjemmekampen mod Hillerød Fodbold lørdag 1. juni blive sagt tak og på gensyn til en række spillere og stabsmedlemmer på og omkring 1. Herresenior.

Resultat: -
Spillested:
Dato:
Tilskuertal:

Ved lørdagens kamp hjemme mod Hillerød Fodbold, som samtidig er sæsonens sidste, skal vi sige farvel og på gensyn til en række spillere og medlemmer af staben.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

- Ryan Johnson Laursen har valgt at indstille karrieren igen efter sit comeback sidste sommer, det har jeg stor respekt for. Vi håber at se Ryan i anden rolle omkring klubben efter sommerferien.

- Vi har været rigtigt glade for at have Daniel Thøgersen, som har udviklet sig meget det seneste år i vores miljø og fået sat sit aftryk på og uden for banen. Han har ønsket at vende hjemad mod Jylland og har fået en fin mulighed for at fortsætte sin karriere der.

- Sebastian Kroner er en af vores egne og er en rigtig teamplayer, men de seneste to sæsoner, er det ikke blevet til så meget spilletid, som vi kunne have håbet på, så tiden er kommet til, at han skal videre til et sted med mere spilletid.

Hele klubben ønsker alle tre held og lykke fremover!

Der sker samtidig et par justeringer i staben.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen uddyber

- Vi har ønsket at opgradere på et at vores kerneområder, nemlig den vigtige transition mellem akademi og senior. Det betyder, at Emil Dyre, i den kommende sæson, kommer til at arbejde som transitionstræner med større fokus på U19-spillerne end hidtil.

- Det betyder samtidig, at Emil slipper sin faste plads på bænken, mens Kasper Lorentzen kommer til at afgive transitionsområdet og udelukkende fokusere på 1. Herresenior.

- Vi skal fortsat udvikle vores transitionsspillere, og en separat transitionstræner, med efterhånden stor erfaring fra førsteholdet, vil forhåbentligt skabe endnu større opmærksomhed på de kommende førsteholdsspillere fra akademiet.

- Slutteligt kommer vi i den kommende sæson til at se lidt mindre til Nicolas Nielsen omkring førsteholdet, men vi siger forhåbentligt på gensyn til en rolle i vores One Club-satsning.

- Nicolas er lidt af en klublegende med 242 førsteholdskampe og sine efterfølgende mange år som målmandstræner, så Nicolas har i den grad sat sit aftryk på klubbens bedste hold gennem mange sæsoner, og vi skylder ham en stor tak.

Fotos: Christian Midtgaard.