Vælg en side

B.93 har forlænget med fire nøglespillere.

 

Cheftræner og teamet omkring holdet har haft et ønske om at beholde udvalgte spillere fremadrettet, og har derfor været aktive med hensyn til forlængelser.

Det drejer sig om anfører Christian Stokholm (49 kampe/3 mål), som har forlænget indtil 30. juni 2021

Mikkel Mouritz (87 kampe/8 mål) har forlænget indtil 30. juni 2022.

Søren Nørgaard (46 kampe/3 mål) har forlænget indtil 30. juni 2021.

Adam Emme (103 kampe/0 mål) har forlænget indtil 30. juni 2020. Adam skal på studieophold i udlandet til sommer.

Det er samtidig et farvel til Nicholas Oguma (10 kampe/1 mål), som vil prøve lykken i FA 2000 (det er i hvert fald sidste nyt) efter han blev siet fra i truppen.

Webredaktionen bad sportsdirektør Patrick Mtiliga om en udtalelse.

Patrick Mtiliga

– Vi nærmer os sæsonstart og den endelige trup er på plads. Det glæder os, at vi er lykkedes med at forlænge kontrakter med anfører Christian Stokholm, Adam Emme, Mikkel Mouritz og Søren Nørgaard.

– Fire spillere som har været i klubben i en længere årrække og kender klubbens værdier. Da vi er en relativt ung trup, er vi meget bevidste om betydningen af den rolle vores erfarne spillere har på holdet.

– Vi føler at vi er klar til den opgave som venter os i løbet af foråret, og glæder os til at se hvor langt vi kan rykke os i den kommende tid. Samtidig vil jeg ønske held og lykke til Nicholas Oguma.

Bonusinfo

B.93 har overstået de valgte syv træningskampe med fire sejre, to uafgjorte og et nederlag og ser frem til turneringsstarten søndag 8. marts kl. 13.oo i Espelunden mod Avarta.

Første hjemmekamp er planlagt til 14. marts kl. 15 mod Helsingør. Den kamp afvikles (forhåbentlig) på Østerbro Stadion, men det har jo for vane at regne lidt (!), så mere info om dette senere.

Fotos af spillerne

Anfører Christian Stokholm har ro på. Foto: Christian Midtgaard

 

Mikkel Mouritz er forbi tacklingen og videre frem. Foto: Christian Midtgaard

 

Søren Nørgaard vinder en nærkamp. Foto: Christian Midtgaard

 

Adam Emme clearer. Foto: Christian Midtgaard

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.