Vælg en side

Vi er stolte af og glade og lykkelige for at præsentere baggrunden for et nyt gæstetræner set-up omkring 1. holdet, i første omgang til sommerferien.

Inden for de seneste uger er tre tidligere Superliga- og landsholdsprofiler blevet tilknyttet B.93. Der er tale om den tidligere B.93’er og senere landsholdsspiller Per Krøldrup, tidligere landsholdsspiller Christian Poulsen og Superliga-profilen fra bla. Brøndby IF, Peter Foldgast.

De tre kapaciteter er nu en del af cheftræner Morten Rutkjærs trænerteam og fungerer som tekniske trænere hver onsdag. Dermed bliver de en del af det team, som skal være med til at udvikle holdet og vore spillere.

Planen er – som du næsten kan regne ud – at Per Krøldrup arbejder med forsvarsspillerne, Christian Poulsen går i dybden med midtbanedynamoerne, mens Peter Foldgast fokuserer på at gøre Divisionsholdets angribere knivskarpe med afslutningerne.

Derudover er William Kvist og især Christian Engell tilknyttet som mental trænere en gang om måneden.

Det betyder, at B.93 tilbyder et spændende og helt unikt træningsmiljø for såvel talenter som rutinerede kræfter.

Cheftræner Morten Rutkjær udtaler
– Vi er begyndt at få nogle andre personer indover, som gør, at vi har et andet træningsmiljø, hvor der er gode forudsætninger for at udvikle sig.

– Vi er meget glade for at have tilknyttet Peter Foldgast, Christian Poulsen og Per Krøldrup til at være individuelle trænere og en del af trænerteamet hver onsdag. Jeg er utrolig stolt af at stå i spidsen for vores fælles projekt. Der sker nogle anderledes og nye ting i forhold til at udvikle sig.

– De tre går specifikt ud og laver forsvars-, midtbane- og angrebstræning med spillerne ud fra de ting, vi aftaler. Men samtidig bliver det også deres legeplads til at prøve en masse ting af.

– Det er helt unikt det, vi har i gang her, udtaler Morten Rutkjær.

Billeder fra træningen onsdag 16. marts


Christian Poulsen forklarer sig under træningen på Svanemølleanlægget. Fra venstre mod højre er det Nicolai Olsen, Emil Farver, Christian Poulsen, Frederik Bruhn og Andreas Heimer. Foto: Hans Drachmann

 

Fra venstre mod højre: Andreas Heimer og de to ny assistenttrænere Per Krøldrup og Peter Foldgast. Foto: Hans Drachmaan.

 

Yderligere oplysninger

Morten_Rutkjaer_WebCheftræner
Morten Rutkjær
Mobil: 20 64 89 39
mr@b93.dk