Vælg en side

Midtbanespilleren Bjørn Zabell er ny i truppen, der er klar til sæsonstart

Bjørn Zabell. Foto: Hans Drachmann.

Den 23-årige midtbanespiller Bjørn Zabell er ny mand i 1. holdstruppen, som dermed er klar til sæsonpremieren på søndag i Svebølle.

Bjørn Zabell er en hurtig og letbenet midtbanespiller, der har fået en god fodboldopdragelse i Næstved Boldklub, hvor han har spillet hele sin ungdomstid og de første seniorår, hvor han også fik debut på Næstveds divisionshold.

Sidste år tog han til hovedstaden for at læse biologi på Københavns Universitet. Han har det seneste år spillet i Birkerød, hvor han var fast mand på divisionsholdet, men med bopæl ved Trianglen i hjertet af Østerbro og med sin gode teknik er B.93 selvfølgelig den naturlige klub for Bjørn, der har gjort det så godt i de seneste ugers træning og kampe, at han nu er med i truppen.

Bjørn kan spille både på kanten og centralt lige bag den centrale angriber, og han har gjort et godt indtryk. “Bjørn er en lille spiller, men han har god teknik, han er hurtig, flittig og har godt humør, og det er en spiller, der er opsat på at lære og udvikle sig“, siger cheftræner Giuseppe Favasuli.

Cheftræneren har sammen med de assisterende trænere Morten Hostrup og Kofi Dakinah og målmandstræner Nicolas Nielsen arbejdet intenst med truppen i de seneste uger, hvor holdet også har spillet to træningskampe. Den første blev tabt 1-0 til B.1908, den anden vundet 2-1 over Helsingør.

Vi spiller på en lidt anden måde, end holdet har gjort tidligere, og vi arbejder hårdt på at få fysikken i orden. Det tager tid, men vi kan begynde at se, at det fungerer“, siger Giuseppe Favasuli.

Han er godt tilfreds med truppen, som har fået tilført fire nye spillere i forhold til sidste år: Ercan Demirbas, Sefa Ünsal, Jack Castelijns og Bjørn Zabell, mens ungdomslandsholdsspilleren Sebastian Czajkowski er rykket permanent op fra U19-holdet.

“Vi har en god blanding af erfarne og unge spillere“, siger Giuseppe, der er forberedt på, at det bliver en hård sæson, hvor der skal kæmpes hårdt om pointene i alle kampe.

Cheftræneren har de seneste uger haft 35-årige Per Krøldrup med i træningen. Han indledte sin seniorkarriere i B.93 i 1999 og gjorde det så overbevisende, at han efter to år, 64 kampe og otte mål i 1. division blev solgt til den italienske serie A-klub Udinese. Siden er det blevet til flere hundrede kampe i den bedste italienske liga samt 33 A-landskampe for Danmark. Per Krøldrup er efter et ophold i Portugal det seneste år uden klub, og cheftræneren, der kan tale italiensk med Per, så selvfølgelig gerne den stærke forsvarsspiller på B.93-holdet.

Per er en fantastisk fyr, så jeg har selvfølgelig spurgt ham, men han afventer“, siger Giuseppe Favasuli.

Første kamp i 2. division spilles på søndag kl. 13 på udebane i Svebølle.

Spillertrup og trænerteam præsentationer

Se spillertruppen.
Se trænerteamet.