Vælg en side

Philip Bank bliver assisterende træner for B.93’s divisionshold, Thomas Høegh bliver 2. assistenttræner og Nicolas Nielsen er klar til en ny tur som målmandstræner.

Dermed har B.93 trænerteamet klar til den kommende sæson i 2. division.

Alle tre trænere er mere end almindeligt kendte ansigter i klubben.

Philip Bank er 34 år og vendte efter en pause af arbejdsmæssige årsager tilbage til B.93 i foråret, hvor han sluttede med at spille et par vigtige kampe i overbevisende stil. Philip kom til B.93 i 2012, da klubben var rykket ud af divisionerne, og han var som defensiv midtbanespiller en vigtig figur i den sæson, hvor holdet med det samme rykkede op i 2. division igen. Philip har en lang erfaring med flere hundrede divisionskampe for blandt andre Horsens og Roskilde. For B.93 er det blevet til 42 kampe på 1. holdet og fem mål.

Klubbens anfører i de seneste år, 30-årige Thomas Høegh, spillede afskedskamp mod BSV i forårets sidste kamp på Østerbro Stadion efter en sæson, som var blevet ødelagt af skader, men Thomas træder nu til som 2. assistenttræner. Thomas har altid selv været den, der gik forrest i træning og kamp, og han har stadig klubrekorden i biptesten. Thomas har spillet 173 kampe og scoret 12 mål for B.93, og det er en stor glæde for klubben, at kaptajnen nu er klar til en ny rolle i B.93.

Nicolas Nielsen fortsætter som målmandstræner. Nærmere præsentation burde være overflødig. Nicolas har en stor ære i, at vi i B.93 har to fremragende målmænd i Ronni Raun og Frederik Bruhn, og vi ser frem til, at de udvikler sig yderligere i den kommende sæson under Nicolas’s engagerede træning.

I sundhedssektoren fortsætter Mark Strøm som fysioterapeut og Villads Knudsen som massør. Og så fortsætter Mads Mazanti heldigvis i sædvanlig stil som ledende holdleder.

Se hele trænerteamet.

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk